Sari la conținut

Servicii de Promovare Web

Servicii de promovare Web – primesc foarte multe email-uri cu întrebări despre cum se aplică un serviciu de promovare Web şi categoric nu pot răspunde la toate.

În acest articol am să fac o prezentare pentru subiectul “cum să promovez un site web”.

În primul rând, un website trebuie să fie apt pentru promovare. Ce înseamnă acest lucru ! Pentru începerea promovării, site-ul respectiv trebuie să fie optimizat şi aici mă refer la optimizarea on-page.

Da! Dar cum? Există câteva modalităţi standard de optimizare a unui site web. Să presupunem că optimizam un website în Joomla sau WordPress.

Dau aceste exemple pentru că sunt CMS-uri, gratuite şi foarte bune. Aceste indicaţii sunt valabile pentru orice model de website dezvoltat pe aceste platforme.

WordPress sau Joomla?

După instalarea WordPress sau Joomla, va trebui să ştergem link-urile care se instalează implicit, articolele, meniurile şi feed-urile. Nu uitaţi să ştergeţi şi din trash!

Trecem la crearea unui articol de prima pagină, acest lucru este foarte important, văd multe site-uri fără un articol sau o secţiune de prezentare şi aici mă refer în general la magazinele online.

Este foarte rău, motoarele de căutare trebuia să vadă ce prezinţi, ce prezintă site-ul respectiv, care sunt serviciile oferite.

Textul de prima pagină nu trebuie să fie neapărat foarte mare, dacă are 10-12, rânduri este OK. Foarte important este să avem un titlu bun şi o descriere bună pentru acest articol/text.

Promovare Web

Nu folosiţi doar expresii scurte, acestea nu sunt relevante şi nu sunt luate în considerare de crawlere. Fiecare meta dată, are rostul ei – la keywords, vom pune cuvinte cheie, la title vom pune titlu şi la descriere punem o descriere despre serviciul său produsul respectiv.

Puteţi lua ca exemplu articolul respectiv, studiaţi ce titlu are, cum arată descrierea, ce nume au imaginile şi ce link-uri există în această pagină. Veţi vedea că toate au legătură cu expresia “promovare Web”.

Dacă observaţi, această expresie este îngroşata (<strong>) şi am folosito de 2 ori. Titlul paginii, descrierea, începutul articolului şi categoria, încep toate cu expresia promovare web.

Imagini, Link-uri și alte criterii

Imaginile şi link-urile la fel, chiar şi descrierea imaginilor şi a link-urilor. În acest mod, motoarele de căutare vor şti exact ce doresc să scot în evidenţă din acest articol. Acest lucru nu înseamnă că fac abuz de expresii şi cuvinte cheie ! Sunt calculate şi aşezate acolo unde trebuie.

După aplicarea acestor servicii, se poate trece la un serviciu de promovare Web, care va trebui aplicat în funcţie de foarte multe criterii. Dacă persoana care va aplică acest serviciu nu are experienţă, site-ul poate fi decontorizat sau chiar poate dispărea din rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Serviciile de promovare Web, oferite de compania noastră se împart în 3 categorii, după cum urmează:

Înainte de stabilirea unui preţ final, website-ul Dvs., va fi testat şi veţi primi o ofertă de preţ în funcţie de concurenţă şi timpul necesar acestor servicii.

Înapoi sus
Căutare