Promovare Web | Servicii de Promovare Web

Servicii de Promovare

Servicii de promovare Web – primesc foarte multe email-uri cu intrebari despre cum se aplica un serviciu de promovare Web si categoric nu pot raspunde la toate. In acest articol am sa fac o prezentare pentru subiectul „cum sa promovez un site web”.

In primul rand, un website trebuie sa fie apt pentru promovare. Ce inseamna acest lucru ! Pentru inceperea promovarii, site-ul respectiv trebuie sa fie optimizat si aici ma refer la optimizarea on-page. Da! Dar cum? Exista cateva modalitati standard de optimizare a unui site web. Sa presupunem ca optimizam un website in Joomla sau WordPress. Dau acest exemplu pentru ca sunt CMS-uri, gratuite si foarte bune. Aceste indicatii sunt valabile pentru orice model de website dezvoltat pe aceste platforme.

Dupa instalarea WordPress sau Joomla, va trebui sa stergem link-urile care se instaleaza implicit, articolele, meniurile si feed-urile. Nu uitati sa stergeti si din trash! Trecem la crearea unui articol de prima pagina, acest lucru este foarte important, vad multe site-uri fara un articol sau o sectiune de prezentare si aici ma refer in general la magazinele online. Este foarte rau, motoarele de cautare trebuia sa vada ce prezinti, ce prezinta site-ul respectiv, care sunt serviciile oferite.

Textul de prima pagina nu trebuie sa fie neaparat foarte mare, daca are 10-12, randuri este OK. Foarte important este sa avem un titlu bun si o descriere buna pentru acest articol/text. Nu folositi doar expresii scurte, acestea nu sunt relevante si nu sunt luate in considerare de crawlere. Fiecare meta data, are rostul ei – la keywords, vom pune cuvinte cheie, la title vom pune titlu si la descriere punem o descriere despre serviciul sau produsul respectiv.

Puteti lua ca exemplu articolul respectiv, studiati ce titlu are, cum arata descrierea, ce nume au imaginile si ce link-uri exista in aceasta pagina. Veti vedea ca toate au legatura cu expresia „promovare Web„. Daca observati, aceasta expresie este ingrosata (<strong>) si am folosito de 2 ori. Titlul paginii, descrierea, inceputul articolului si categoria, incep toate cu expresia promovare web.

Imaginile si link-urile la fel, chiar si descrierea imaginilor si a link-urilor. In acest mod, motoarele de cautare vor sti exact ce doresc sa scot in evidenta din acest articol. Acest lucru nu inseamna ca fac abuz de expresii si cuvinte cheie ! Sunt calculate si asezate acolo unde trebuie.

Dupa aplicarea acestor servicii, se poate trece la un serviciu de promovare Web, care va trebui aplicat in functie de foarte multe criterii. Daca persoana care va aplica acest serviciu nu are experienta, site-ul poate fi decontorizat sau chiar poate disparea din rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Serviciile de promovare Web, oferite de compania noastra se impart in 3 categorii, dupa cum urmeaza:

  • Promovare Standard – 3 cuvinte cheie, start de la 350 Euro
  • Promovare Gold – 5 cuvinte cheie, start de la 550 Euro
  • Promovare Diamond – 7 cuvinte cheie, start de la 850 Euro

Inainte de stabilirea unui pret final, website-ul Dvs., va fi testat si veti primi o oferta de pret in functie de concurenta si timpul necesar acestor servicii.