Optimizare SEO - Servicii de Optimizare

Servicii de Optimizare SEO On-page

Optimizare SEO pentru motoarele de cautare este un serviciu care ar trebui aplicat de catre firma sau compania care dezvolta un website. In general, dezvoltatorii de website-uri, nu fac optimizare SEO on-page, a unui website, lucru care duce la o alta investitie, timp pierdut si ingreunarea serviciilor de promovare.

La serviciile de optimizare aplicate unui website, se fac imbunatatiri in partea tehnica a website-ului, in structura de fisiere, titluri, descrieri, imagini, fisiere CSS si JavaScript, fisiere PHP, etc. Procentul de optimizare se poate controla folosind o aplicatie Google, sau aplicatia dezvoltata pe website-ul nostru in care veti putea vedea eventualele erori din website.

Importanta Optimizarii

…unde testam site-ul?

Procentul de optimizare al unui website, se poate testa cu o aplicatie Google. Accesati Google PageSpeed Insights, adaugati URL-ul Dvs. (cu sau fara http:// sau www.) si veti putea vedea erorile din website si compatibilitatea cu dispozitivele mobile.

Daca website-ul testat de Dvs., nu depaseste un procent de 85%, pe dispozitivele mobile si cel putin 83%, pe computerele de birou, inseamna ca aveti o problema!


Cereti o oferta de Optimizare, pentru motoarele de cautare…

Titlul unei pagini sau al unui articol/produs, este cea mai importanta parte a website-ului. La crearea unei pagini noi, produs, categorie sau articol, va trebui sa ii dam un titlu care va aparea in rezultatele motoarelor de cautare.

Titlul paginii trebuie sa aiba legatura cu ce prezentam in pagina respectiva si sa nu depaseasca 55 de caractere. In momentul in care titlul va depasi 55-60, de caractere, motoarele de cautare vor taia din titlu si vor adauga (…). Titlul unei pagini trebuie sa contina cuvintele cheie importante, care vor trebui sa se gaseasca si in descriere sau continut.

Descrierea unui articol, pagina, produs sau serviciu, ar trebui sa inceapa cu titlul si sa nu depaseasca 160-170, de caractere. In rezultatele motoarelor de cautare, descrierea va aparea sub titlu si ar trebui sa fie cat mai explicita pentru persoanele care vor vizita link-ul respectiv. Evitati sa folositi expresii sau cuvinte chie dublate.

Tag-urile H1, H2 si H3, sunt la fel de importante. Daca in titlul unei pagini expresia pentru promovare a fost „optimizare SEO”, va trebui sa folosim aceasta expresie si in tag-urile H1, H2, H3. Tag-ul H1, este cel mai important si nu poate fi adaugat in pagina decat o singura data. Noi folosim in general doar tag-uri H1 si H2.

Link-urile sau trimiterile catre alte pagini din website, de pe expresia folosita in titlu, descriere si tag-urile specificate la sectiunea „Tag-uri”, sunt foarte importante. De asemenea, se pot folosi doua expresii ingrosate si o expresie cu font inclinat insa, optimizarea paginii va fi prea aproape de perfectiune si poate deveni „super optimizata”.

Serviciul de optimizare SEO, pentru platforma WordPress, poate costa intre 150 si 250 Euro, in functie de complexitatea website-ului si de problemele gasite. In general, serviciile de optimizare dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare.

Joomla, este o platforma care se poate optimiza mult mai greu din cauza structurii si a componentelor instalate. In urma unui test SEO, se va stabili un pret pentru serviciul de optimizare, care in general nu depaseste pretul pentru optimizarea platformei WordPress.

Magento, este o platforma pe care se poate dezvolta un magazin Online. Structura acestei platforme este destul de complicata si in general aduce batai de cap daca nu este structurata bine. Cu sinceritate spun ca putine magazine online, dezvoltate pe platforma wordPress, ocupa locuri fruntase in motoarele de cautare. Optimizarea unei platforme Magento, are ca pret de start suma de 200-350 euro.

Prestashop, este tot o platforma asemanatoare cu Magento insa, mult mai stabila din punctul nostru de vedere. Optimizarea unui magazin online, dezvoltat pe platforma Prestashop, costa intre 170-350 Euro si in general dureaza tot 3-5 zile.