Web Design, Alba Iulia, Creare Website de prezentare si Magazine Online

Web Design, Creare Site

Web Designserviciile profesionale de Web Design oferite de Computerscom SEO Romania, au la baza anii de experienta in Internet si proiectele multiple finalizate cu succes in diverse tari din Europa. Putem crea Pagini Web in diverse limbaje de programare sau in CMS-uri cum ar fi – Joomla, WordPress, Drupal, Magento, etc.

Un lucru foarte important in acest domeniu este structura website-ului, optimizarea on-page, apoi cromatica si navigarea usoara in website. Daca aceste lucruri sunt bine puse la punct, cu siguranta se poate trece promovarea site-ului.

Web Design

Proiecte Web Design

Proiectele dezvoltate de Computerscom SEO Romania, au o interfata cu o cromatica profesionala si un back-end, la fel de bine definit si securizat. Proiectele dezvoltate de noi in WordPress sau PHP, au un mare avantaj la partea de promovare si la experienta cu utilizatorul.

WEB DESIGN CMS

Cateva din paginile Web, create de noi puteti vedea la sectiunea Portofoliu, sunt exemple de pagini create in majoritatea CMS-urilor sau PHP si HTML. Paginile Web, se creaza in functie de domeniul de activitate al companiei. Pentru noi nu exista pagini standard ca si design, aceasta parte a proiectului este aleasa de catre client, dupa placerea si gusturile acestuia.

PROIECTE NOI

Noi venim cu optiuni si pareri despre noul proiect datorita experientei noastre in acest domeniu insa, structura si finalul este stabilit de catre client. La startarea unui proiect, se stabilesc numarul paginilor care vor fi cuprinse in website, se stabileste pe ce platforma va fi creat website-ul, pe ce domeniu va activa, pentru a se stabili cromatica website-ului si structura acestuia.

PRETURI STANDARD

  • Website de prezentare – start de la 450 Euro
  • Site de Anunturi (portaluri auto, imobiliare, etc) – start de la 550 Euro
  • Magazine Online – start de la 750 Euro
  • Redesign – start de la 250 Euro
  • Optimizare pentru mobile – start de la 450 Euro