GO SEO, conținut principal

Politica de Confidențialitate pentru Computerscom.ro. Ultima actualizare: 22.07.2023.

În calitate de furnizor de servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și înțelegând importanța protejării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor noștri, Computerscom.ro se angajează să respecte confidențialitatea informațiilor furnizate de vizitatorii și clienții săi.

Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile cu caracter personal.

Informațiile colectate

Computerscom.ro poate colecta următoarele tipuri de informații cu caracter personal:

1. Informații furnizate de utilizatori: Acestea pot include nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte detalii de contact atunci când utilizatorii se înregistrează pe site-ul nostru sau completează formularele noastre.

2. Informații privind utilizarea site-ului: Putem colecta informații despre modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru, inclusiv paginile vizitate, link-urile accesate și timpul petrecut pe site.

3. Informații de la cookie-uri și tehnologii similare: Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre utilizarea site-ului nostru și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Modul de utilizare a informațiilor

Informațiile cu caracter personal colectate de la utilizatori pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a oferi și administra serviciile noastre de cursuri SEO personalizate
  • Pentru a comunica cu utilizatorii și a răspunde la întrebările și solicitările lor
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența utilizatorilor pe site-ul nostru
  • Pentru a analiza utilizarea site-ului nostru și a obține informații statistice anonime.

Protejarea informațiilor

Computerscom.ro ia măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, utilizării sau dezvăluirii acestora.

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu este impenetrabil, iar transmisia de informații prin internet nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură.

Divulgarea informațiilor către terți

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor către terțe părți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege sau în cazurile în care furnizarea acestor informații este necesară pentru furnizarea serviciilor noastre.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată din când în când pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre de colectare și protejare a datelor. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa office@computerscom.ro.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, vă exprimați acordul cu această Politică de Confidențialitate și cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile acesteia.

Înapoi sus
Căutare