Magazine Online, Comert Electronic, Dezvoltare site Web

Magazine Online, comert electronic

Magazine Online – In ultimii ani, comertul electronic a devenit tot mai cunoscut. Un magazin online sau webshop, e-shop ori magazin virtual, sunt avantaje oferite clientilor care detin un calculator, conexiune la Internet si un card, pentru ca nu mai fac deplasari sau pot cumpara din orice alta tara produsele dorite.

Este adevarat ca au fost si cateva probleme in ce priveste securitatea datelor insa, comertul online nu se opreste din cauza unor persoane certate cu legea. Magazinele virtuale se mai numesc si Business-to-Consumer, adica legatura directa dintre o afacere si consumator (B2C), sau (B2B), legatura directa de la afacere la afacere (business-to-Business).

Magazine Online

Despre ce preturi discutam?

Puteti opta pentru un magazin online cu doar 550 Euro! Compania noastra va crea un exemplu de website care nu va costa absolut nimic si care nu creaza nici un fel de obligatie. Daca oferta noastra este convenabila pentru Dvs., vom demara proiectul si vom stabili partea de finalizare a website-ului.

CREARE MAGAZIN ONLINE

Un magazin online poate fi creat pe platforme Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, CS-CART, etc. sau in functie de buget, poate fi creat direct in cod PHP.  Magento, este un CMS gratuit si creat special pentru magazinele online, insa cu diverse probleme care pot fi rezolvate daca ai cunostinte avansate de programarea Web.

PLATFORME eCOMMERCE

Pentru platformele Joomla si WordPress, exista componente profesionale sau plugin-uri care dau posibilitatea creerii unui magazin virtual foarte bine optimizat, securizat si cu posibilitati multiple de promovare. Computerscom SEO Romania, poate oferi toate aceste servicii la preturi accesibile si intr-un timp foarte scurt.

PROMOVARE ONLINE

Partea cea mai complicata pentru un magazin online, este promovarea pentru motoarele de cautare. Nu este extrem de greu sa realizezi un site web, este greu sa aduci site-ul in primele pagini ale motoarelor de cautare, altfel banii investiti in afacerea respectiva se vor amortiza foarte greu. Investitia in serviciile de promovare se amortizeaza destul de usor.