Sari la conținut

Promovare SEO Gold

Promovare SEO Gold, este un pachet de mijloc, oferit de către Computerscom SEO România şi care are ca preţ de START 850 Euro. Promovarea SEO, la acest pachet va fi pentru 5 cuvinte sau expresii cheie. În general noi propunem cuvintele pentru care ar trebui făcută promovarea unui site web sau a unei pagini web.

Aceste lucruri se stabilesc între Computerscom şi client. Menţionăm că această promovare nu se face automat cu înscriere în directoare web. Totul se face manual şi se iau în considerare toate posibilităţile care există în urma testelor făcute de către specialiştii noştri.

Procesul poate dura între 50 şi 90 de zile, în funcţie de concurenţa pe cuvintele cheie şi optimizarea site-ului propus pentru promovare.

Menţionăm faptul că există posibilitatea asocierii cuvintelor cheie sau expresiilor cu alte cuvinte de legătură. Înainte de stabilirea detaliilor şi încheierea contractului, se fac teste SEO precise.

Nu putem încheia un contract fără efectuarea acestor teste. Dacă concurența pe expresiile pentru care se doreşte promovarea este prea mare, există posibilitatea stabilirii altei durate până la finalizarea proiectului.

Înapoi sus
Căutare