GO SEO, conținut principal
Optimizare SEO On-Page

Optimizare SEO On-Page

Optimizare SEO On-Page – ce ar trebui sa stim despre optimizarea unui website, pentru cresterii traficului organic si ocuparea unui loc fruntas in motoarele de cautare. Optimizarea SEO, on-page, se refera la partea tehnica a unui website. Serviciul de optimizare SEO on-page, trebuie aplicat fiecarui website, inainte de permiterea motoarelor de cautare la indexarea continutului.

Serviciul de optimizarea SEO on-page, este cel mai complicat serviciu care se poate aplica unui website. Este foarte adevarat, un website poate ocupa un loc bun in Google si fara acest serviciu insa, promovarea si partea de link-building, trebuie sa fie foarte masiva. Unele companii din Romania, care se ocupa de SEO, nu pun accent pe serviciul de optimizare on-page, pentru ca este foarte greu si castigul este destul de mic. Spun acest lucru pentru ca in Romania, nu exista website-uri optimizate corect si acest lucru se poate demonstra, sau puteti testa chiar Dvs.

DE CE ESTE NECESARA OPTIMIZAREA SEO ON-PAGE

In primul rand, website-ul se va incarca foarte repede in browser, continutul va fi echilibrat, adica va avea o densitate de cuvinte cheie buna, va respecta regulile de baza Google si va fi compatibil cu dispozitivele mobile. Daca optimizarea on-page a unui website lipseste, cu siguranta va trebui sa fortam optimizarea off-page, adica partea de promovare, care necesita investitii destul de mari.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna acest serviciu de optimizare on-page, putem da cateva exemple din viata de zi cu zi! Din punctul meu de vedere, un birou in care se primesc diverse persoane, sau o locuinta care arata jalnic, este un lucru dezgustator. Acelasi lucru se intampla si in mediul online, vizitatorul care asteapta prea mult incarcarea unui website in browser, sau nu gaseste detaliile de contact usor, nu va mai reveni pe acel website. La ora actuala, navigarea in Internet, de pe dispozitivele mobile, a crescut foarte mult. Persoanele care acceseaza website-ul nostru de pe un dispozitiv mobil si nu poate citi continutul, sau nu poate trimite un email, va fi dezamagit.

Urat este faptul ca foarte multe companii din Romania, ofera servicii de optimizare si website-ul lor de prezentare arata jalnic! Spuneam mai sus ca optimizarea on-page, este un serviciu foarte greu si necesita cunostinte SEO avansate, programare PHP, CSS si chiar JavaScript. Motivul pentru care foarte multe website-uri nu sunt optimizate, este simplu, lipsa de experienta, cunostinte minime SEO, cunostinte minime PHP, etc. Chiar nu poti prezenta servicii de optimizare cu un website slab, sau foarte slab insa, foarte multi profita prin prezentarea si vanzarea acestor servicii pentru ca utilizatorul final nu stie sa controleze sau sa testeze un website.

TESTAREA UNUI WEBSITE – CE AR TREBUI SA STIM!

Ce parere aveti daca site-ul companiei care va ofera servicii SEO, este foarte slab? Ce parere aveti despre serviciile pe care le platiti lunar? Daca compania respectiva nu este capabila sa optimizeze site-ul lor de prezentare, al Dvs., cum va fi sau cum este? Majoritatea reprezentatilor companiilor SEO, din Romania, vor spune ca nu conteaza sau nu au avut timp, scuze se gasesc.

Înapoi sus
Căutare