GO SEO, conținut principal

Despre Noi

Website-ul computerscom.ro, a fost publicat în anul 2008. După o carieră de 4 ani în domeniul SEO și Web Design. Din anul 2004, pana în 2008, am decis să avem propriul website în care să prezentăm servicii de optimizare SEO, promovare Web și Web Design.

Computerscom.ro, a fost creat de Domnul Dorel Tanase, care este specializat în servicii de optimizare SEO. Echipa noastră este formata din 6 persoane – 3 persoane specializate în SEO, doua persoane specializate în programare Web (PHP, CSS, HTML, JavaScript) și o persoană specializata în logo și banner design.

Cu o echipă de specialiști în domeniul SEO, Computerscom.ro oferă o gamă variată de servicii SEO și de cursuri, potrivite atât pentru antreprenorii începători, cât și pentru specialiștii experimentați în marketing digital.

Fiecare curs este adaptat nevoilor și obiectivelor specifice ale afacerii, astfel încât participanții să obțină cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și promova eficient website-urile și pentru a atrage mai mulți potențiali clienți.

Unul dintre pilonii esențiali ai strategiei noastre de SEO este conținutul de calitate. Învățăm participanții cum să creeze conținut valoros, relevant și actualizat, care să răspundă nevoilor și întrebărilor audienței lor.

De asemenea, punem accent pe utilizarea cuvintelor cheie relevante, care să ajute la creșterea vizibilității în căutările organice.

Pe lângă conținut, link building-ul este un alt aspect important al strategiei noastre de SEO. Învățăm participanții cum să obțină link-uri de calitate către site-urile lor, crescând astfel autoritatea și credibilitatea acestora în fața motoarelor de căutare.

La Computerscom.ro, învățarea nu se oprește odată cu finalizarea cursurilor. Susținem participanții să continue să analizeze și să monitorizeze performanța site-urilor lor, pentru a face ajustări și îmbunătățiri constante.

Astfel, ei pot menține o poziție competitivă în căutările organice și pot obține rezultate optime în mediul online.

Ne mândrim cu faptul că oferim servicii de înaltă calitate și că sprijinim dezvoltarea și succesul afacerilor online din România. La Computerscom.ro, suntem dedicați să fim partenerii afacerilor în călătoria lor către succesul online.

Înapoi sus
Căutare