Sari la conținut
Restaurant Voievodal

Restaurant Voievodal – o destinatie gustoasa

Restaurant Voievodal este un partener si un client care ne-a convins ca atunci cand dorim sa recomandam cuiva restaurante Bucuresti nu vom da gres. Asta pentru ca am verificat din timp ce ofera acest restaurant si cum se prezinta clientilor lor.

Unde mananca turistii straini in Bucuresti? Restaurant Voievodal poate fi un raspuns corect.

De obicei turistii straini se informeaza destul de bine inainte de a merge intr-un concediu, iar cei care vin in Bucuresti sigur nu fac exceptie. Probabil ca cei mai multi vor cauta zone aglomerate si foarte comerciale. Nu ca zona in care se afla Restaurant Voievodal. 😊

Insa exista si alte categorii de turisti, care urasc locurile comune si inghesuiala. Acestia isi doresc locuri unde merg localnicii, unde mananca ceva traditional si unde pot simti cu adevarat gustul mancarii romanesti traditionale.

Cum gasesti un restaurant traditional romanesc bun? Intreaba de Restaurant Voievodal…

In principiu, internetul este principala sursa de informare, iar uneori acest lucru nu este cea mai buna alegere. Noi la Computerscom suntem deseori intrebati de clientii straini, multi dintre ei prieteni, unde sa manance.

Restaurant Voievodal este raspunsul nostru preferat. Deci, idea este sa te informezi din cat mai multe locuri. Si rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Ce sa mananci bun, ca turist strain in Bucuresti?

Aici intervine problema, si asta pentru ca sunt foarte multe mancaruri gustoase. Insa meniul celor de la Restaurant Voievodal este tradus si in engleza, fapt ce usureaza mult aflarea raspunsului.

La o adica, in functie de ce ai pofta in momentul respectiv, poti alege din toate subcapitolele exact ce te intereseaza. Adica vita, porc, peste si delicatese mediteraneene, berbecut.

Nu mai spunem despre deliciile casei, borsuri, ciorbe si deserturi de-ti ploua in gura…

Ce l-ar putea impresiona pe un turist la Restaurant Voievodal?

In primul rand, dupa cum ii spune si numele, aspectul voievodal. Este evident inca de departe specificul acestui restaurant. Cu elemente decorative deosebite de al altor restaurante cu pretentii voievodale, vei vi impresionat inca de la intrare.

Lobby-ul este foarte inspirat decorat cu elemente din vechea perioada a banilor Vacaresti, care au locuit in zona aceasta cateva secole in urma. La Restaurant Voievodal, cu al lui  aspect de conac boieresc, te astepti parca sa iasa boierul sa te cheme la un ospat cu berbecut, fudulii si cine stie ce bunataturi, stropite din belsug cu niscaiva vinuri oachese.

Un vin bun, va rog!

Pentru ca la un ospat boieresc un loc de cinste il ocupa vinul, in mare parte, crama renumita a restaurantului pastreaza in conditii optime vinuri pentru toate bucatele.
Fie ca esti priceput in a descifra tainele vinului sau esti bun doar la gustat, exista un vin pentru fiecare client. Iar cei de la Restaurant Voievodal stiu sa va recomande exact vinul potrivit.

“S-aveti pofta”, cum le place lor sa ureze clientilor care le trec pragul.

Înapoi sus
Căutare