Web Design Romania Alba Iulia | Pagini Web Profesionale

by Optimizare SEO
10 ani ago
923 Views

Web Design Romania Alba Iulia

Pana in a doua jumatate a anului 2010, paginile web create in flash, au fost o mare problema. Nu se puteau indexa, mai exact, crawlerele nu stiau sa citesca continutul unui flash. Se pare ca acum acest lucru este rezolvat, insa nu cred ca as opta pentru un website creat in flash. Specialistii de la Google, spun ca se pot citi pana si link-urile dintr-un flash, acesta este un lucru foarte bun.

Exista firme si companii care investesc foarte multi bani pentru o pagina Web si in general apeleaza la companii mari  care se ocupa de Web Design. Este cat se poate de normal si eu cunosc, sau mai bine zis si Dumneavoastra cunoasteti persoane care au platit pentru un logo, zeci de mii de euro.

Exista cazuri unde un CMS, precum WordPress sau Joomla, nu pot face fata, insa dupa parerea mea sunt putine. Daca exista bani buni alocati pentru un anumit proiect, sigur vor veni si propuneri pe masura. In anul 2010, am discutat cu o persoana care lucreaza la o primarie din zona Alba Iulia. Au creat o pagina web, pentru primaria respectiva si au platit pentru ea 1700, euro. Am fost curios si am testat pagina, sincer, m-am blocat, un simplu WordPress, cu un template de 60 de dolari, nu ceva complicat, pagini statice, fara formulare sau alte lucruri deosebite. Problema este  ca persoanele care fac contracte cu astfel de firme, nu cunosc cum ar trebui sa fie o pagina web profesionala.

Am dat ca exemplu cele doua CMS-uri, pentru ca dupa parerea mea sunt cele mai bune si mai ales ca sunt gratuite. Poti dezvolta aproape orice site web si au un mod de administrare nu foarte complicat.

Etichete: , , ,