Joomla 1.6 Romania | Sunteti pregatiti pentru Joomla 1.6 ?

by Optimizare SEO
11 ani ago
1982 Views

Joomla 1.6 Computerscom

Joomla este un CMS, din ce in ce mai stabil si cu foarte multi utilizatori. La ora actuala, inca mai exista site-uri in Internet care folosesc joomla 1.0, trecerea de la Joomla 1.0 la 1.5, a fost destul de riscanta si de complicata pentru unii utilizatori. Iata ca la ora actuala se discuta tot mai mult de Joomla 1.6, care are ca schimbare principala sistemul ACL (Access Control List). Sistemul ACL, este destul de complicat si trebuie un pic de timp pentru a te familiariza cu el. Ar trebui sa incepeti utilizarea de Joomla 1.6, care este deja la versiunea RC1. In acest mod veti fi avantajati la migrarea de la 1.5 la 1.6. Cu siguranta, nu toti webmasterii vor face aceasta trecere, insa este bine de stiut ca ce  ofera Joomla 1.6, 1.5 nu poate oferi.

Cerintele pentru server, la aceasta noua varianta sun un pic mai mari si nu toate serverele din Romania, sunt apte pentru Joomla 1.6. Ar trebui sa aiba instalat o versiune de PHP 5.2 sau mai mare si MySQL 5.0.4 sau mai mare. Acest lucru il puteti verifica in panoul de administrare, la meniul Help si System Info. Daca serverul nu are aceste versiuni de PHP sau MySQL, nu incercati instalarea de Joomla 1.6.

Dupa parerea mea, problema cea mai grava va fi legata de extensiile Joomla 1.6. Acest lucru va fi in functie de cat de repede vor lucra dezvoltatorii de componente, module si plugin-uri. In general, acestia urmaresc discutiile de pe forum-uri si incerca sa rezolve problemele cat mai repede. Dupa parerea mea, valul de trecere de la Joomla 1.5 la 1.6, va fi foarte mare in momentul in care va iesi versiunea stabila, insa mare atentie, testati stabilitatea componentelor, pentru ca pot aduce mari probleme !

Un exemplu de Joomla 1.6 aveti aici: Joomla 1.6 Computerscom

Alte articole SEO interesante:

Etichete: ,

Un comentariu

  • Imi place site-ul dvs. Am incercat Joomla 1.6 dar am ramas la TYPO3 pentru ca asta imi cer clientii in austria.

    Am un site facut in Joomla, si inca lucrze cu Joomla 1.6 tot ce e naspa este partea de SEO Plugin, trebuie platit.

Comments are now closed.