Serviciile de Optimizare si Promovare SEO

by Optimizare SEO
11 ani ago
1227 Views

Optimizare si promovare SEO

Din serviciile de optimizare si promovare SEO, cel mai important lucru este utilizarea cuvintelor cheie in paginile web. Daca cuvintele cheie nu sunt alese in urma unor analize SEO si aranjate in pagina corespunzator, eforturile depuse pentru promovare vor fi inutile. In optimizare si promovare SEO, pentru motoarele de cautare se investeste timp si bani, iar daca alegerea cuvintelor cheie nu a fost facuta inteligent, munca dvs. si banii investiti se vor pierde. Voi incerca sa explic modul in care putem rezolva aceasta problema delicata de promovare si optimizare. Pentru acest lucru avem doua probleme de rezolvat pentru optimizare si promovare si anume :

  • Alegerea cuvintelor cheie
  • Densitatea cuvintelor cheie

Analize SEO

Servicii de promovare si optimizare

 

Toate motoarele de cautare utilizeaza Crawlere (roboti web), care controleaza si indexeaza paginile web, din diverse site-uri. Suma cuvintelor cheie pe cantitatea de continut aflata intr-un anumit articol sau o anumita pagina se numeste densitate de cuvinte cheie. Sa presupunem ca aveti un articol in care ati scris 1000 de cuvinte, in care ati introdus 10 cuvinte cheie, densitatea de cuvinte cheie in acel articol este de 1%.

Am vazut multe site-uri web care utilizeaza in exces cuvintele cheie importante si in cele din urma acest lucru va fi considerat de Google, sau alt motor de cautare, spam, lucru care aduce numai probleme site-ului respectiv. Nu pot spune ca exista un standard al densitatii cuvintelor, insa exista un cadru general dupa care se ghideaza majoritatea specialistilor SEO. Daca spre ex. in pagina de start a unui website, se foloseste un text scurt, in care cuvintele cheie sunt folosite de doua trei ori, acest lucru este un dezavantaj, pentru ca densitatea cuvintelor cheie din pagina respectiva va fi prea mare, iar motoarele de cautare vor considera acest lucru drept spam.

Sugerez ca pe pagina de start macar sa existe un text consistent, bine pus la punct incat sa nu para un amestec de cuvinte cheie, in care sa se foloseasca cuvintele cheie in proportie de 6-8%, aceasta este o modalitate foarte buna de stimulare a listarilor organice pentru motoarele de cautare.

In functie de bataia care se da in Internet pentru cuvintele cheie folosite, puteti decide ce densitate de cuvinte cheie puteti folosi. In cazul de fata se incearca promovarea cuvintelor optimizare, promovare, pagini web, analize SEO, servicii SEO, articole SEO. Cu cat cuvintele cheie sunt folosite de mai multe site-uri, cu atat mai mult densitatea de cuvinte cheie din pagina trebuie sa fie mai mare, dar sa nu depaseasca 6-8%.

Dupa ani de experienta in domeniul SEO, am ajuns la concluzia ca este foarte importanta si aranjarea cuvintelor cheie in pagina. Foarte mult timp sa discutat acest lucru de catre marii specialisti in domeniul SEO, pe diverse forumuri sau blog-uri si sa ajuns la concluzia ca importanta locului unde sunt folosite cuvintele cheie este foarte important. Este ca  atunci cand citesti o scrisoare de la o persoana draga, care inevitabil se straduieste sa inceapa scrisoarea cu expresii si cuvinte bine alese, dupa care in incheiere va face acelasi lucru pentru a lasa cititorului o impresie buna si o dorinta de revedere. Sugerez sa folositi cuvintele cheie importante in primele 30 de cuvinte din inceputul articolul-ui sau paginii web si acelasi lucru pentru sfarsitul text-ului, iar in continut se vor folosi cuvintele cheie cu o importanta mai mica. De asemenea folositi cuvintele cheie in titlul paginii, in meta tag-uri si textele ancora. In urma unei analize SEO, pentru optimizare si promovare de pagini web, puteti folosi servicii SEO, sau cititi articolele noastre secrete SEO.