Optimizare SEO si WooRank - Optimizare SEO

by Optimizare SEO
8 ani ago
1668 Views

Optimizare SEO si WooRank – am creat cateva articole in care am scris despre optimizare SEO, on-page sau despre serviciile care trebuiesc aplicate unui website. In majoritatea articolelor am indrumat cititorii sa testeze site-ul lor sau al firmei care ofera servicii de optimizare SEO, cu PageSpeed Insights, de la Google. Din punctul meu de vedere, este cea mai buna unealta cu care poti vedea cum ar trebui sa arate un website profesional.

Majoritatea persoanelor sau companiilor care ofera servicii de optimizare SEO si nu au un website optimizat, spun ca nu conteaza si pe mine sincer, asta ma doare. Adica cum nu conteaza? Cum poti spune unui client – „Bine Domnu, eu va optimizez site-ul insa al meu este de toata jena asa ca nu bagati in seama asta, sunt profesionist!”. Doar un tampit poate spune asa ceva si slava Domnului, sunt destui. Problema este ca persoana care apeleaza la astfel de servicii, nu stie sa testeze un website si asta aduce destul de multe neplaceri.

Cu ceva timp in urma, un client a testat website-ul cu WooRank si nu a fost multumit de procentul pe care acest website la afisat. Ei bine, WooRank, nu testeaza doar optimizarea on-page a unui website, el testeaza mult mai mult si nu poti avea un procent bun cu un website nou, fara trafic sau PageRank. Foarte mult influenteaza si serverul de hosting apoi, sunt cerinte pe care site-urile din Romania, nu le poate indeplini, cum ar fi adaugarea site-ului in Yelp, sau optimizarea pentru mobile, care la orice website arata eroare!

Optimizare SEO si WooRank – Relevant sau nu?

…pai haideti sa vedem, facem cateva teste si putem spune in ce stadiu suntem. In primul rand, testam site-ul cu:

Dupa testele facute pe aceste website-uri, ar trebui sa stim ce sa cerem unei companii sau persoane care se ocupa de optimizare SEO. La ultimul test facut pe WooRank, pentru computersom.ro, procentul a fost de 73.7, insa poate varia din cauza conexiunii la server si pot spune ca putine website-uri in Romania, detin acest procent de optimizare. Am vazut site-uri cu procent mai mare decat al nostru pe WooRank, dar cu mai multe erori. Avantajul este PageRank-ul, mai mare si traficul pe website.


Testul pentru Computersom, pe WooRank

WooRank


Testul pentru Computersom, pe Google

Computerscom pe PageSpeed


Eu spun ca in Romania, exista foarte putine website-uri, care vand servicii SEO si sa fie optimizate bine. Daca Dvs. gasiti astfel de website-uri, as fi incantat sa le vizitez si chiar sa adaug un URL, in acest articol.

Etichete: , , , ,