Joomla SEO | Configurare Artio JoomSEF si Promovare Web

by Optimizare SEO
10 ani ago
1356 Views

Joomla SEO – Config. Artio JoomSEF

Joomla SEO

Joomla SEO – Joomla, este cel mai folosit CMS (Content Management Sistems), la ora actuala. Daca dorim sa avem un site bine optimizat, va trebui sa folosim cateva componente gratuite sau cu bani. Astazi voi prezenta configurarea componentei Artio JoomSEF, un subiect pentru Joomla SEO. Pot spune ca folosesc aceasta componenta de catva timp si m-am obisnuit cu setarile care trebuiesc facute, nu spun ca a fost usor insa, in timp totul se poate invata. Am sa discut despre Joomla SEO, respectiv componenta Artio JoomSEF, voi arata optiunile de baza care trebuiesc folosite dupa instalarea componentei.

Pentru inceput faceti download la componenta Artio JoomSEF, de aici aceasta este versiunea free, puteti opta pentru o varianta platita sau puteti cauta o altfel de varianta in Internet. Mentionez ca am testat si functioneaza cu succes variantele Artio JoomSEF 3.3.3, sau varianta Artio JoomSEF 3.4.0. Nu spun ca variantele noi nu sunt bune, insa nu sunt testate de mine.

Dupa instalarea componentei, primul lucru care trebuie facut este configurarea plugin-ului Artio si activarea acestuia. Multe persoane nu activeaza plugin-ul dupa instalarea componentei sau nu il configureaza corect.

 

Joomla SEO – Configurare Plugin Artio JoomSEF

Joomla SEO - Activare si configurare Plugin

Joomla SEO – Optiuni Plugin Artio JoomSEF

  • Use sitename in page titles – Aceasta optiune ne da posibilitatea de a include numele site-ului in toate titlurile din site. Trebuie sa aveti grija cu aceasta optiune, daca veti scrie un titlu pentru un anumit articol care sa aiba maxim 55/60, de caractere si veti activa aceasta optiune, cu siguranta titlul va ajunge mult mai lung si nu va fi placut pentru motoarele de cautare. Eu prefer sa ramana titlul asa cum il pun, fara numele site-ului. Numele site-ului il puteti modifica din Global Configuration, sau in fisierul configuration.php (site name). Aceasta este prima parte a articolului Joomla SEO, despre configurarea componentei Artio JoomSEF, din experienta pe care am acumulato in domeniul SEO, pot spune ca articolele cu un continut mai mare, nu aduc avantaje, drept pentru care am impartit acest articol in trei parti.

Joomla SEOArtio JoomSEF, mergi la partea a doua{jcomments on}


Un comentariu

  • Google SEO spune:

    Am cumparat Artio JoomSEF si pot sa spun ca face foarte multe, ba chiar mai mult ofera mult mai multe posibilitati, isi merita banii.
    computerscom multumim pentur prezentare, asteptam si altele.

Comments are now closed.