Joomla SEO - Artio Joom SEF, partea a treia

by Optimizare SEO
10 ani ago
1016 Views

Joomla SEO – Artio Joom SEF, partea a treia

Joomla Configurare SEO

Pentru ultima parte a discutiei noastre deschise pentru Joomla SEO, respectiv pentru componenta Artio JoomSEF, a mai ramas de configurat fiecare articol sau pagina din site, dupa dorintele Dumneavoastra. Trebuia sa aveti grija ca titlul si descrierea pentru un articol sau pagina, sa fie cat mai relevant si sa contina si doua din cuvintele cheie adaugate. Cu cativa ani in urma, la cheywords, se facea o insiruire de cuvinte cheie chiar daca nu existau in text-ul din pagina sau articol. Google, a modificat algoritmii in timp si acum este indicat sa folosim intre 5-8, cuvinte cheie.

Au ramas in ultima parte a acestui articol, configurarea URL-urilor, pentru fiecare articol si pagina din site-ul nostru. Este posibil, ca dupa instalarea unei componente sa aveti un URL, de genul:  /pagina-4, acest URL, se poate modifica astfel incat sa fie cat mai prietenos si explicit.

Joomla SEO – configurare URL

configurare URL, Artio JoomSEF

Am scris in articolul unu despre optiunea de rescriere keywords si descriere. Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, daca nu as fi bifat in optiunile din plugin-ul Artio JoomSEF, sa se faca rescriere de keywords si descriere, ce vedeti in imagine ar fi fost adaugate in plus fata de descrierea din Joomla. Este important sa folositi si calea catre articolul respectiv (Canonical Link), sau sa instalati un modul care face acest lucru pentru fiecare articol sau pagina din site.

In speranta ca acest articol, din trei parti despre Joomla SEO si configurarea Artio JoomSEF, sa va fie de ajutor in configurarea site-ului Dumneavoastra.

Artio JoomSEF – Joomla SEO, configurare si instalare componenta

Partea intai     Partea a doua

Un comentariu

Comments are now closed.