Import baze de date in WordPress

by Optimizare SEO
7 ani ago
1332 Views

Importarea bazelor de date pe platforma WordPress


Import baze de date in WordPress – exista multe cazuri in care se schimba website-uri de pe platforme ca Magento, Joomla, Prestashop, sau alt CMS, pe platforma WordPress si in general, acest lucru se intampla din cauza optimizarii SEO, a optimizarii on-page, serviciu care se poate aplica mult mai usor la WordPress. Problemele intampinate sunt la importarea bazei de date si in special la magazinele online. Compania noastra poate importa orice baza de date in platforma WordPress, la un pret minim.

Avantajele importarii bazei de date in WordPress

De multe ori, datele de pe anumite website-uri se pierd sau se modifica URL-urile, unui anumit website si Google, penalizeaza acest lucru. Daca v-ati hotarat sa treceti pe platforma WordPress, noi va putem importa toate articolele, paginile, categoriile sau produsele de pe vechil website, pe cel nou.

Platforma WordPress, se foloseste din ce in ce mai mult la dezvoltarea website-urilor de prezentare si a magazinelor online. Stabilitatea si modul usor de utilizare al acestei platforme, castiga increderea dezvoltatorilor de website-uri si a webmasterilor, care administreaza diverse site-uri.

Etichete: , , , , ,