Google Sitelinks | Cum pot avea Link-uri in Webmaster Tools

by Optimizare SEO
11 ani ago
1417 Views

Google Sitelinks – Webmaster Tools Sitelinks

Google sitelinksFoarte multi dintre utilizatorii serviciilor oferite de Google, nu stiu ce inseamna si cum sa apara link-uri la sectiunea sitelinks din Webmaster tools. Pentru a putea obtine aceste link-uri, site-ul tau trebuie sa fie bine structurat si sa aiba pagini care apar pe primul loc in Google, dupa anumite cuvinte cheie si expresii. Am sa va dau cateva informatii despre conditiile care ar trebui indeplinite pentru a avea link-uri la sectiunea sitelinks din webmaster tools. Aceste detalii nu sunt 100%, adica pot fi mult mai multe conditii de care se leaga aceasta sectiune. Eu voi arata doar conditiile testate de mine pentru acest serviciu.

  • La cautarile in Google, site-ul trebuia sa apara pe primul loc dupa anumite cuvinte cheie pe o perioada de timp.
  • Sunt foarte importante si numarul de click-uri, care vin din cautarile pe Google.
  • La sitelinks, nu vor aparea decat link-urile care au cele mai multe backlinks
  • Este foarte importanta si vechimea site-ului. Este posibil sa aveti link-uri si cu o vechime mai mica de 2 ani (in general ar trebui cam 2 ani de vechima)  a site-ului, insa paginile care vor aparea la sitelinks, nu vor fi decat daca sunt bine optimizate si promovate.

Google Sitelinks

Asa apar link-urile in Webmaster Tools. La cautarile in Internet, dupa anumite cuvinte cheie sau expresii, Google afiseaza pagina principala in care exista cuvantul cheie respectiv si inca doua sau trei link-uri catre pagini similare. In acest mod, se usureaza navigarea in site pentru vizitator, el are posibilitatea de a naviga direct la pagina care prezinta interes pentru el. Iata cum arata in Google:

Sitelinks Computerscom

Alte articole SEO interesante:

Etichete: , ,