Google Penguin 3.0 si Backlink-urile - Optimizare SEO

by Optimizare SEO
8 ani ago
3246 Views

Google Penguin 3.0 si Backlink-urile – am tot sperat ca inginerii de la Google, vor lua masuri impotriva site-urilor care duc tone de link-uri catre site-ul lor, prin diverse tactici ciudate. Este OK, ce poti face bine pentru site-ul tau este avantajos si de asemenea, bine venit! Suparator este atunci cand te bati cu pumnii in piept ca esti bun intr-un anumit domeniu si de fapt esti mai slab decat toti slabii din Internet.

Google a inceput sa deschida ochii? Eu cred ca da, numai ca nu stiu cand va intra si pe teritoriul nostru! Chiar nu am neamuri la Google, precum alte companii sau persoane care activeaza in domeniul SEO. In Romania, companii slabe si foarte slabe au facut bani multi cu ajutorul Marketing-ului, reclamele mincinoase, email-uri minciuna etc. Este adevarat, au investit bani buni si au castigat increderea firmelor de prestigiu din intreaga lume sau daca fac referire la firmele SEO (nu toate), din Romania, cei din top, sunt mai slabi decat cei din coada de 20 de ori.

In tara noastra, SEO, se bazeaza pe link building si reclama mincinoasa in general. Vad o gramada de comanii si persoane care stiu sa vorbeasca despre SEO foarte bine insa, pana la proba practica este de arat! Un exemplu concret este seomonitor.ro, da, o companie mare cu multi angajati. Citeam undeva de mult – „multi da prosti”, este doar o zicala, nu are legatura cu personalul de la seomonitor, nu am nimic cu ei si nu cunosc pe nimeni acolo. Ei au neamuri pe la Google, dupa cate am inteles si stau bine cu explicatiile din domeniul SEO insa, a venit vremea sa le pice backlink-urile si atunci vom vedea cum isi tin izmenele!

Dupa cum bine stiti, Google, are un tool, cu care se poate testa optimizarea unui website, se numeste Google PageSpeed Insights. Acest tool ne arata daca avem probleme in website, cum le putem remedia, etc. Totul este legat de SEO, de optimizarea fizica a site-ului, de partea tehnica a acestuia. Daca am testat seomonitor.ro, m-am blocat! Asa firma mare? Atat de inteligenti in a explica ce inseamna SEO si cu ce se mananca si cu asa rezultate slabe? Fugi cu ursu Domnu, ca nu cred! Pai astia au firme grele in spate, au firme de renume din Romania, pentru care fac SEO, adica fac ceva, SEO nu prea, pentru ca nu sunt in stare sa faca pentru ei!

Procentul de optimizare dat de Google, arata cat de bun esti in acest domeniu, ce stii sa faci la optimizarea on-page, cat de bun esti in SEO. Daca tu care te consideri firma de renume din Romania si organizezi tot felul de „sedinte SEO”, discuti despre SEO, despre optimizare, despre cum ar trebui sa arate un website si tu, firma de renume ai un website de kakao, extrem de slab, gunoi – care este explicatia? Toti SEO-istii vorbesc de Google, dar cati sunt care respecta cerintele Google?

Intrebari catre seomonitor si alte companii sau persoane care ativeaza in domeniul SEO

  1. Stiti ce este Google PageSpeed Insights?
  2. Inginerii de la Google, sunt dobitoci?
  3. Stiti ce inseamna – optimizare SEO on-page?
  4. Este rau sa ai un website optimizat?
  5. Ce procent de optimizare aveti?

Iata o imagine cu optimizarea unui website care se considera numarul unu in Romania:

…oameni buni! In ce secol traiti? SEO, inseamna profesionalism, perfectiune pentru ca lucrezi pentru imaginea unor companii in Internet. SEO, nu inseamna aratura – mai sapati si invatati sa aveti un website model, nu o balarie, va faceti de ras! Norocul vostru este ca acolo unde arati voi, oamenii nu stiu ce inseamna SEO si cu siguranta Google Penguin, va trece si pe la voi. Ce veti spune, nu conteaza asta? Este prea putin important? Hai sa fim seriosi! Prosti aia de la Google, multi si prosti, voi destepti, dar numai aici in Romania si numai cu cei care nu stiu ce inseamna SEO.

Profesionistii de la seomonitor, folosesc o platforma WordPress, neactualizata (greu sa faci asta) si mai fac si reclama la WordPress -! Uau! Cat de buni sunteti si noi nu stiam. Am ras sa mor! Poate ca asa este in Romania, cel mai prost sare gardul la vecini!!!

Etichete: , , , , ,

4 comentarii

Comments are now closed.