Facebook Like - Optimizare SEO

by Optimizare SEO
7 ani ago
1582 Views

Facebook Like – pentru promovarea in mediul online, like-urile de pe Facebook, sunt foarte bune insa, trebuiesc like-uri naturale, nu cumparate. Fie ca doresti promovarea unui articol, produs sau promovarea paginii de start a site-ului tau, like-urile de pe Facebook, te ajuta in rezultatele organice. Poate ca ati vazut site-uri cu mii sau zeci de mii de like-uri si va intrebati cum reusesc! Facebook like, nu inseamna abuz si nu toti inteleg ca like-urile cumparate fac mai mult rau decat bine.

Daca pagina noastra de Facebook, prezinta servicii de optimizare SEO si like-urile pentru un anumit articol vin doar de la persoane care nu au nici o legatura cu articolul respectiv, mai sunt si „chinezi”, etc., este normal ca articolul meu sa nu mai aiba importanta. Vad in Romania, o gramada de site-uri care vand like-uri pentru sume mici si foarte multe persoane sunt incantate de pret si numarul mare de like-uri. Daca ati accesat ceva site-uri de filme online, ati vazut ca majoritatea vor like, la vizionarea unui film, like care poate merge oriune.

Mai multe detalii despre Facebook like, puteti viziona in acest video, care explica cum pot aparea probleme din cauza like-urilor cumparate si parerea mea este ca nu ar trebui sa riscati pentru cateva like-uri in plus.


Etichete: , , , , ,