Expert Flynax SEO Romania | Promovare Web

by Optimizare SEO
10 ani ago
1027 Views

Expert Flynax – un script excelent pentru anunturi Online. Avem specialisti in Flynax, daca doriti un template mai deosebit sau nu puteti instala acest script, noi va putem ajuta. Flynax este un script excelent pentru anunturi insa, are cateva probleme care tin de experienta cu acest script.

Pentru ca nu am mai intalnit un script atat de complect si usor de utilizat, m-am gandit sa fac un articol despre Flynax. Acest script se foloseste in special pentru site-uri profesionale de anunturi. Nu este foarte scump si merita investitia. Script-ul respectiv are cateva probleme la instalare si configurare. Creatorii au realizat ceva deosebit cu acest script insa, mai are scapari.

Practic greselile nu vin direct din script, ele se datoreaza in mare parte serverelor unde se instaleaza acest script. Am atasat o imagine articolul-ui respectiv, este imaginea site-ului Autoalba Romania, este un website creat sub acest script.

Daca aveti probleme la instalarea si configurarea acestui script, noi va putem ajuta. Expert Flynax Copmuterscom, poate crea template-uri pentru Flynax, dupa pretentiile D-vs.

5 comentarii

 • parasca iulian spune:

  Buna ziua,
  As dori sa vad si eu ce template-uri aveti ptr Flynax Auto.
  Si preturile aferente.
  Multumesc, o zi buna.

 • catalin spune:

  autoalba nu este flynax ci este un wordpress si anume classipres .

 • SEO Expert spune:

  Autoalba.ro, a fost dezvoltat pe Flynax. Postul respectiv este foarte vechi, site-ul a fost modificat pentru ca din cauza script-ului, nu aparea in cautari. Flynax, este un script extrem de slab, a fost probat pe mai multe site-uri si toate au fost fara succes.

  • Adyyda spune:

   buna seara. am dat intamplator de acest articol care m-a pus pe ganduri. despre platforma flynax vorbim d eversiunea 3 sau de versiunea actuala? intreb asta fiindca am tt cautat, am dat peste ClassiPress dar am dorit ceva mai profi (si mai ales sa nu apara nicaieri mentiunea wp in adrese). momentan sunt intre flynax si GeoClassAuctions Enterprise. ambele le-am sucit dar mai mult imi place flynax. problema este ca in trecut mi-am luat niste tepe pe parte de soft in ceea ce priveste ceea ce se spune si ce se face si mai ales pe instalare si caurmare am cautat pana am gasit versiunea 3 de la flynax si la instalare pic la Apache mod rewrite module unde apare ca undefined. am luat legatura cu cei de la romarg si ei mia-u confirmat ca apache este instalat si cu alte cuvinte ca problema nu este de la ei. de la flynax aceeasi problema. fiecare arunca pisica. pana la urma ce setari ar trebui puse in htaccess ca sa se rezolve problema cu apache rewrites fiindca altfel nu am linkuri seo. ce alte platforme platite dar bune puteti recomanda mai ales sa fie seo. cred ca am studiat peste 20 de platforme/scripturi diferite si in afara de cele 3 mentionate aici, toate celelalte arata ca de acum 20 de ani. incredibil ca nu se urmareste deloc un site sa fie si aspectuos de ex.

 • SEO Expert spune:

  Salutare Adyyda! Pot spune ca si eu am intampinat astfel de probleme insa, am reusit in cele din urma sa le rezolv. Intr-adavar, ca Flynax, nici eu nu am prea gasit numai ca versiunea 3.0 3.1 si 3.2, nu au fost sau nu sunt apte pentru un website chiar profi. Ultima varianta de Flynax 4.0.1, este perfecta, chiar perfecta. Am creat un website de imobiliare cu aceasta varianta dupa multe teste. Dupa experientele cu majoritatea platformelor gratuite sau platite, inca nu am gasit ceva mai bun decat ultima varianta de Flynax, bine, ma refer la ce poate fi facut cu el, pentru ca site-urile de prezentare sau altceva, poate fi facut fara probleme in WordPress. Poti studia ultima varianta de Flynax aici: http://imobiliare-vile.ro, am facut si traducerea totala in limba romana. Chiar nu te sfatuiesc sa mai folosesti variantele 3.+, am avut destule necazuri cu ele si am renuntat.

Comments are now closed.