Devirusari Online - Instalare Drivere - Calculatoare Alba Iulia

by Optimizare SEO
7 ani ago
702 Views

Devirusari OnlineDevirusari Online – cat este de rau atunci cand ai nevoie de calculator si acesta nu te mai ajuta! Computersom Romania, vine in ajutorul Dvs., cu o solutie unica de devirusari online sau instalare drivere si alte probleme aparute la computerul Dvs.

Optimizarea sau devirusarea sistemului de operare este un serviciu destul de complicat insa compania noastra garanteaza aceste servicii. Nu este necesara deplasarea la sediul nostru, problemele le rezolvam online.

Nu are importanta in ce localitate din Romania sau strainatate, sunteti! Important este sa aveti o conexiune la Internet si problema se poate rezolva intr-un timp foarte scurt. Partea financiara se discuta la telefon, pe Skype sau Yahoo Messenger. Preturile sunt modice, important este sa apelati la serviciile noastre atunci cand aveti probleme de genul acesta.

Devirusari online si Optimizare Sistem de Operare

Cum procedam pentru optimizarea unui sistem de operare sau devirusare si instalare drivere:

  • – Ne sunati la +40 (0) 756 661 317
  • – Ne explicati ce probleme aveti
  • – Descarcati un program de aici si il salvati in computerul Dvs. (indicat este sa il salvati pe desktop).
  • – Il dezarhivati (click dreapta pe arhiva si alegeti optiunea „Extract Files” si „OK”
  • – Intrati in folderul dezarhivat si accesati fisierul „TeamViewer”, care este o aplicatie.
  • – Ne comunicati codul din 9 cifre de la „Your ID” si parola

Softul folosit de noi pentru conectarea la computerul Dvs., se numeste TeamWiever. Versiunea folosita nu se instaleaza in sistemul Dvs., de operare. Dupa finalizarea serviciilor, folderul se poate sterge.

Discutia o putem avea pe Skype sau Yahoo Messenger. In urma discutiei telefonice veti primi ID-urile noastre. Dvs., veti vedea exact ce modificari se fac in computer. Puteti avea siguranta si garantia datelor aflate in computerul Dvs.

 

Etichete: , , , ,