Densitatea cuvintelor cheie | Frecventa si Proximitatea

by Optimizare SEO
11 ani ago
1433 Views

Densitatea cuvintelor cheie

Densitatea cuvintelor cheie

Ce inseamna Densitatea cuvintelor cheie, Frecventa si proximitatea pentru motoarele de cautare. In Internet exista destule discutii despre aceste expresii pe care nu toti webmasterii le inteleg. Exista diverse soft-uri profesionale pentru aceste teste, insa va pot spune din experienta ca nu toate arata acelasi lucru.

Densitatea cuvintelor cheieDensitatea cuvintelor cheie se refera la procentul sau raportul cuvintelor cheie care exista intr-o pagina web. Ar fi de preferat ca procentul de densitate al cuvintelor cheie sa fie de aproximativ 3-9%.  Puteti face un test pentru paginile Dumneavoastra aici – www.live-keyword-analysis.com

Proximitatea cuvintelor cheie

Proximitatea cuvintelor cheieProximitatea cuvintelor cheie face referinta la cat de aproape exista cuvintele cheie intr-o pagina web. Este indicat sa folositi cuvintele cheie cat mai aproape unl de altul, insa nu trebuie sa para o aglomerare de cuvinte fara inteles, text-ul trebuie sa fie cat mai natural. Acest lucru se obtine destul de greu, incercati sa aveti macar doua cuvinte cheie pentru care rancati mai mult.

Frecventa cuvintelor cheie

Frecventa cuvintelor cheie – Acest lucru se refera la numarul de cuvinte cheie sau expresii repetate intr-o pagina web. Este de preferat sa folositi cam 5-7, cuvinte cheie repetate pe un text care acopera jumatate din pagina web. Problema este ca text-ul respectiv trebuie sa aiba relevanta, cuvintele cheie nu se adauga la voia intamplarii. Un alt lucru important este sa ingrosati (Bold), cuvintele sau expresiile cheie. In acest mod, motoarele de cautare vad ca aceste cuvinte sunt importante in pagina. Cel mai bun soft pentru aceste teste, dupa parerea mea este SEO Suite, soft pe care il folosesc si eu si cu siguranta este un soft care trebuie.