Curs Promovare Web Profesionala | SEO Romania Web Design

by Optimizare SEO
11 ani ago
1572 Views

Cursuri Promovare SEO


Curs Promovare Web SEO – Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa devina specialisti in domeniul SEO si Internet Marketing. In acest curs se include si cursul Optimizare web. Cursul respectiv incepe prin cumpararea unui domeniu .com, .org .info, sau .ro (pentru domeniile .ro, pretul va fi de plus 40 Euro, celelalte domenii sunt gratuite), cu care se va finaliza acest curs. Domeniul respectiv va fi hostat pe servere profesionale pe o perioada de un an, in care se va instala si configura unul dintre CMS-urile Joomla, WordPress, Drupal.

Pe perioada cursului, se va instala, optimiza si promova domeniul cumparat. in acest mod exista posibilitatea promovarii unui serviciu sau produs oferit de o anumita firma sau companie.

In concluzie, dupa terminarea acestui curs veti avea un website optimizat si promovat pentru motoarele de cautare, veti putea oferi aceste servicii profesionale si cunostintele Dumneavoastra si altor persoane sau firme interesate. In acest mod puteti opta pentru ocuparea unui loc de munca in domeniul SEO si Internet Marketing.

Cursul Promovare Web SEO, se desfasoara pe o perioada de 6 luni (110 ore). Pretul acestui curs este de 650 Euro, platiti esalonat. Va puteti inscrie Online la cursurile Computerscom SEO Romania. Alegeti unul din cursurile de mai jos si complectati formularul de inscriere. Detaliile si contractul cursului le veti primi prin email, la adresa specificata.

De citit : SEO Romania Cursuri    Cursuri SEO Profesionale    Curs Optimizare Web

Etichete: , , ,