Cum incep o promovare Web | Internet Marketing

by Optimizare SEO
11 ani ago
1324 Views

Cum procedam pentru promovarea unui site Web. Am sa va dau detaliile standard. De ce spun detalii standard ? Daca nu stiati, un website se promoveaza in functie de domeniul website-ului, adica ce servicii sau ce produse prezinta. Acest lucru este valabil pentru promovarea web profesionala. Promovarea standard, se face pentru orice model de website.

Dupa ce am terminat de optimizat un site Web, incepem cu promovarea standard in directoare Web. Nu trebuie sa va obositi cu inscrierea in sute de directoare si nici sa folositi inscrierea automata, acest lucru aduce mari probleme. Daca inscrieti site-ul in 30-50, de directoare, este suficient. Din acestea vor fi cam jumatate folositoare, dar este bine oricum.

In promovarea Web, cele mai importante lucruri sunt retelele sociale gen Twitter, unde puteti lasa descrieri scurte despre site-ul D-vs. sau Digg, Facebook, etc. Link-urile din retelele sociale trimit crawlerele catre site-ul nostru si mai ales ca din curiozitate, in momentul postarii unui anunt inteligent, cu un titlu care aduce curiozitate, site-ul D-vs. va fi vizitat si de utilizatorii online aflati pe site-ul social.

Forum-urile si blog-urile unde putem lasa un link si participam la discutii, sunt extrem de importante pentru un website. Important este sa aveti discutii in forum-uri sau blog-uri cu articole sau materiale legate de domeniul de activitate al site-ului D-vs.

La promovarea standard, se mai folosesc blog-urile gratuite, gen – Opera sau Blogger, unde puteti crea un blog gratuit, postati un articol si unu sau doua link-uri catre site-ul D-vs. Multi utilizatori de bloguri free, fac abuz cu link-uri catre site-ul lor, Google le considera spam si putem avea probleme. Ce este important de retinut ! La inscrierea in directoare Web, post-uri pe forum-uri sau blog-uri, link-uri sau discutii in retelele sociale, nu folositi aceleasi descrieri sau titluri, acest lucru poate fi considerat spam. Foarte multi fac acesta greseala si se intreaba de ce nu au site-ul promovat.

Etichete: , ,