Creare Site | Web Design Tutorial si Promovare Site

by Optimizare SEO
10 ani ago
848 Views

Creare Site


Acest articol se refera la persoanele care vor sa creeze o pagina Web si nu au cunostintele necesare pentru a crea un site de succes.

Vom lua ca exemplu domeniul in care lucreaza firma noastra si anume domeniul SEO. Dvs. veti alege domeniul pentru care se incearca promovarea unui serviciu sau produs prin intermediul serviciilor de publicitate online.

Google si Retelele SocialePentru aceste teste va trebui sa aveti un cont la Google si accesarea serviciului AdWords. Accesati contul de Google si in partea stanga la sidebar, veti gasi optiunea pentru cuvinte cheie (Instrumentul pentru cuvinte cheie). La ce ne ajuta acest serviciu !  In primul rand este foarte important ca numele site-ului Dvs. sa contina unul din cele mai importante cuvinte cheie si ca exemplu am ales expresia SEO. Iata ce exista afisat la cautarea pentru aceasta expresie:

Dupa cum vedeti, am scos in evidenta expresiile cu cea mai mare cautare globala. Cum incep ! Va trebui sa aleg un nume de domeniu care sa cuprinda aceste expresii. In general, domeniile pe aceste expresii sunt cumparate, ramane doar sa facem o combinatie din care sa rezulte un nume de domeniu cat mai scurt si ca exemplu am ales www.seo-web-promo.com, nume de domeniu pe care l-am si cumparat si urmeaza sa fie online in aprox. 2 saptamani. Dupa cum vedeti, in acest nume de domeniu am cuprins tot ce ma intereseaza la promovarea site-ului si anume:

 1. SEO – are 6.120.000 cautari lunare globale si 49.500 cautari lunare locale, adica in Romania
 2. SEO Web – are 74.000 cautari lunare globale si aprox 1000 locale
 3. Promo – care are 9.140.000 cautari globale si 22.200 locale

Aceste aspecte sunt foarte importante, daca nu se da atentie numelui de domeniu, site-ul Dvs. va ajunge mult mai greu in top. La constructia paginilor din site-ul nostru, va trebui sa tinem cont de ce se cauta mai mult in Internet. In cazul de fata, legat de acest domeniu, cuvintele cele mai importante sunt:

 • – creare site
 • – promovare site
 • – SEO
 • – Web Design
 • – SEO Optimizare
 • – Web Design site
 • – Magazin Online si multe altele.

Cum voi crea paginile! De exemplu pentru expresia Web Design, voi crea o pagina cu titlul ” Web Design | Creare site Web”, link-ul va fi: http://www.seo-web-promo/web-design/. In rest, ramane sa puneti in aplicare inventivitatea si eventual sa cereti ajutor unei firme specializate in domeniul Promovare pe Internet

Etichete: , , , ,

2 comentarii

 • Google SEO spune:

  mi se pare foarte corect cea ce ati scris mai sus. Cu ajutorul serviciului Google Adwords se poate afla si concurenta cuvintelor, care sunt cele mai cautate. Imi place articolul, ar fi foarte frumos daca ati actualiza tot timpul acest articol si sa ne scrieti cum parcurg lucrurile cu site-ul dvs.

  O recoamndare pentru site-ul computerscom.ro Lipseste un buton de genu „Aboneaza-te” vreau sa fiu anuntat cand aapr articole noi pe site, am integrat oricum un RSS si citesc zilnic articolele dar totusi sa ma aobnez ca sa primesc zilnic pe e-mail articole nua r strica si sunt sigur ca si ceilalti utilizatori doresc aceasta imbunatatire. Au prea mare valoare articolele dvs. ca sa nu fie trimise pe email.

Comments are now closed.