Analiza Web si Statistici SEO - Optimizare SEO

by Optimizare SEO
11 ani ago
1531 Views

Analize si Statistici SEO


Analiza Web si Statistici SEO – Echipa Computerscom SEO Romania Alba Iulia, ofera servicii profesionale de Web Design, Optimizare Web, Internet Marketing, Dezvoltare Aplicatii Web, Publicitate Online si multe alte servicii din acest domeniu.

Pentru serviciile de Promovare Online – Computerscom SEO Romania, are trei pachete. Pachetul SEO Standard, Gold si Diamond. Pentru fiecare din aceste servicii se stabileste un numar de cuvinte cheie pentru care se va face promovarea. Nu se poate stabili nimic pana nu se fac teste SEO speciale pentru a se vedea concurenta pe cuvintele cheie sau expresiile pentru care se doreste promovarea online. La sectiunea Site Review, puteti cere un test gratuit pentru pagina Dumneavoastra web.

Optimizarea Paginilor web, este un proces destul de complicat. O pagina web care nu este optimizata se incarca destul de greu in browsere, nu este valida XHTML si CSS, imaginile nu sunt optimizate sau fisierele CSS si JavaScript. Firma noastra optimizeaza orice model de pagina pentru a deveni o pagina web profesionala. Detalii optimizare >>

Etichete: , , , ,