Web Design – Pagini Web

...creare website pentru companii sau site-uri de prezentare pe diverse platforme.

Web Design  Web Design – Pagini Web web design alba iulia


Web Design – serviciile profesionale de Web Design oferite de Computerscom SEO Romania, au la baza anii de experienta in Internet si proiectele multiple finalizate cu succes in diverse tari din Europa. Putem crea Pagini Web in diverse limbaje de programare sau in CMS-uri cum ar fi – Joomla, WordPress, Drupal, Magento, etc. Un lucru foarte important in acest domeniu este structura website-ului, optimizarea on-page, apoi cromatica si navigarea usoara in website. Puteti vizita un exemplu de website din domeniul stiri – Stiri Alba, un portal de stiri Online. Daca aceste lucruri sunt bine puse la punct, cu siguranta se poate trece promovarea site-ului.

Aplicatii Web  Web Design – Pagini Web aplicatii webAplicatiile dezvoltate de Computerscom SEO Romania, au un front-end cu o cromatica profesionala si un back-end, la fel de bine definit. Aplicatiile dezvoltate de noi in PHP sau HTML, au un mare avantaj. Este adevarat, sunt putin mai scumpe dar sunt profesionale si avantajoase din mai multe puncte de vedere. In primul rand, paginile create manual in PHP sau HTML, nu sunt generate cu coduri automate, care in general aduc destule dezavantaje. Chiar daca se opteaza pentru un website pe platforma Joomla, WordPress, TYPO3, sau alt CMS, noi curatam codurile generate automat, in acest fel site-ul si paginile web ale acestuia devin mult mai profesionale si incarcarea in browsere este mult mai rapida.

Cateva din paginile Web, create de noi puteti vedea la sectiunea Portofoliu, sunt exemple de pagini create in majoritatea CMS-urilor sau PHP si HTML. Paginile Web, se creaza in functie de domeniul activitatii prestate de o firma sau companie. Pentru noi nu exista pagini standard ca si design, aceasta parte a proiectului este aleasa de catre client, dupa placerea si gusturile acestuia. Noi venim cu optiuni si pareri, insa finalul este stabilit de catre client. La inceperea unui proiect, se stabileste numarul de pagini care vor fi cuprinse in site, se stabileste in ce va fi creat website-ul, pe ce domeniu va activa pentru a se stabili cromatica website-ului.

Puteti specifica cateva detalii despre proiectul Dumneavoastra, la sectiunea Formular Oferte Web Design si in cel mai scurt timp veti primi o oferta.


Pentru mai multe detalii ne puteti contacta…

PRETURI STANDARD WEB DESIGN

  • Website de prezentare – start de la 250 Euro
  • Site de Anunturi (portaluri auto, imobiliare, etc) – start de la 550 Euro
  • Magazine Online – start de la 750 Euro
Pagina creata de: SEO Romania in data de:
 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania