Web Design WordPress

...platforma gratuita pentru dezvoltarea unui website profesional.

Web Design WordPress  Web Design WordPress web design wordpress


Web Design WordPress – Am facut o prezentare unui alt CMS (Content Management System),intr-un articol asemanator – Creare Pagini Web in Joomla , care este un fel de concurent al platformei WordPress. Am sa incerc sa prezint un pic acest CMS, de care se bucura foarte multi webmasteri si persoane care dezvolta website-uri pe aceste platforme.

WordPress, a fost lansat in anul 2003 si creat special pentru blogging, pagini Web, simple de prezentare si pagini personale.  De fapt, radacinile WordPress, vin de la b2/cafelog, care a fost dezvoltat in 2001. In cativa ani a ajuns sa fie folosit de milioane de site-uri care prezinta diverse servicii sau produse, ori pagini Web, personale. WordPress, se afla pe primul loc la sistemele de blogging si se dezvolta in continuare prin aplicatiile oferite gratuit de catre programatori profesionisti.

Aceasta platforma este complet personalizabila, se poate folosi pentru orice model de site Web. La fel ca si platforma Joomla, WordPress este usor instalabil si destul de usor de customizat. Persoanele care doresc sa descarce aceasta platforma o pot face de aici: WordPress.rog.

Website Design WordPress  Web Design WordPress website design wordpress


Cateva exemple de website-uri dezvoltate pe aceasta platforma puteti vedea la sectiunea Portofoliu. Daca firma sau compania Dvs., nu are inca o pagina Web, va sugeram sa creati un website pe aceasta platforma pentru ca ca este foarte iubita in Internet. Codul sursa pentru aceasta platforma este Open Source, asta insemnand ca sute de programatori din intreaga lume participa la dezvoltarea platformei WordPress.

In toata lumea exista firme si companii foarte mari care au website-uri dezvoltate pe platforme WordPress si mai ales ca angajatii marilor companii detin bloguri create pe aceasta platforma. Pentru crearea unui site Web, puteti alege una din ofertele noastre de mai jos. in functie de complexitatea site-ului, noi va vom propune pe ce platforma poate fi creat website-ul Dvs.

Nume Contact (necesar):
Nume Firma (daca detineti):
Telefon Contact:
Oras:
Domeniu (daca detineti):
Email (adresa valida):
Alegeti un serviciu:
Cat puteti investi :
Detalii site (activitate, alte detalii):
Aveti alt site Web ?
Website actual:
Anti SPAM:
Anti SPAM:  Web Design WordPress display
Pagina creata de: SEO Romania in data de:
 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania