Web Design

...articole SEO si Web Design, din aceasta categorie...

Creare website transport persoane Creare website transport persoane creare website transport


Creare website transport persoane – website-urile de transport sau turism, au o structura mult mai complicata decat un website de prezentare. In Internet, exista destule companii care ofera transport in diverse tari din Europa, cu autocare sau microbuze. Genul acesta de website, trebuie sa aiba un motor de cautare intern si o baza de date speciala.

Ofertele catre client ar trebui sa aiba sistem de booking si detalii cat mai multe despre transportul respectiv. De asemenea, o structura profesionala pentru un astfel de website, va aduce si vizitatori mai multi pentru ca site-ul va fi indexact altfel si va aparea in rezultatele organice mult mai repede.

Structura unui website transport persoane

 • Sistem de administrare profesional
 • Categorii separate pentru ofertele de transport
 • Categorii separate la sistemul de Blog
 • Sistem de rezervare (booking)
 • Motor de cautare intern
 • Localizarea pe harta a destinatiei
 • Posibilitati de plata online

O astfel de structura poate depasi suma de 700 Euro, insa afacerea Dvs. in mediul online poate avea succes garantat. Ofertele adaugate in website pot fi pentru bilete de avion, transport de persoane cu autocar sau microbuz, coletarie, oferte de vacanta, inchirieri auro, etc.

Vom lua ca exemplu domeniul in care lucreaza firma noastra si anume domeniul SEO. Dvs. veti alege domeniul pentru care se incearca promovarea unui serviciu sau produs prin intermediul serviciilor de publicitate online.

Web Design Romania Alba Iulia

Pana in a doua jumatate a anului 2010, paginile web create in flash, au fost o mare problema. Nu se puteau indexa, mai exact, crawlerele nu stiau sa citesca continutul unui flash. Se pare ca acum acest lucru este rezolvat, insa nu cred ca as opta pentru un website creat in flash. Specialistii de la Google, spun ca se pot citi pana si link-urile dintr-un flash, acesta este un lucru foarte bun.

Exista firme si companii care investesc foarte multi bani pentru o pagina Web si in general apeleaza la companii mari  care se ocupa de Web Design. Este cat se poate de normal si eu cunosc, sau mai bine zis si Dumneavoastra cunoasteti persoane care au platit pentru un logo, zeci de mii de euro.

Exista cazuri unde un CMS, precum WordPress sau Joomla, nu pot face fata, insa dupa parerea mea sunt putine. Daca exista bani buni alocati pentru un anumit proiect, sigur vor veni si propuneri pe masura. In anul 2010, am discutat cu o persoana care lucreaza la o primarie din zona Alba Iulia. Au creat o pagina web, pentru primaria respectiva si au platit pentru ea 1700, euro. Am fost curios si am testat pagina, sincer, m-am blocat, un simplu WordPress, cu un template de 60 de dolari, nu ceva complicat, pagini statice, fara formulare sau alte lucruri deosebite. Problema este  ca persoanele care fac contracte cu astfel de firme, nu cunosc cum ar trebui sa fie o pagina web profesionala.

Am dat ca exemplu cele doua CMS-uri, pentru ca dupa parerea mea sunt cele mai bune si mai ales ca sunt gratuite. Poti dezvolta aproape orice site web si au un mod de administrare nu foarte complicat.

Expert Web Design Alba Iulia Web Design Alba Iulia expert web design

 

Web Design Alba Iulia Romania

Computerscom SEO Romania – ofera servicii profesionale de Web Design si Internet Marketing Profesional. Firmele sau companiile care sunt interesate de o imagine cat mai buna in Internet, pot apela la serviciile noastre profesionale de Web Design si Pagini Web Profesionale. Putem crea pagini Web in PHP, HTML, Joomla, WordPress, Drupal, etc.

In functie de serviciile oferite de firma Dumneavoastra, noi putem veni cu un design unic si o cromatica profesionala. Paginile web, create de noi, sunt foarte usor de administrat si configurat. Serviciile oferite de Computerscom SEO Romania, sunt urmatoarele:

 • – Web Design
 • – Redesign
 • – Optimizare Web
 • – Promovare Web
 • – Internet Marketing
 • – Email Marketing
 • – Servicii SEO Profesionale
 • – Servere Linux la standarde Internationale
 • – Logo / Banner Profesional si Publicitate Online
 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania