Test SEO Gratuit - http://www.pizza-pe-vatra.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.pizza-pe-vatra.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 76% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Website-ul Dvs., este unicat in domeniul erorilor ! Pentru ca ati cerut acest test, trebuie sa va dau detalii despre modul in care este structurat si optimizat.

Titlul Paginii de start: SPAM ! Spun ca site-ul Dvs., este unicat pentru ca nu am mai vazut pana acum asemenea titlu si nici nu cred ca voi vedea. Foarte multe persoane confunda cuvintele cheie (Keywords), cu titlu. Este exact ca la scoala cand trebuie sa faci o compunere. Titlul trebuie sa fie titlu, nu o insiruire de cuvinte sau expresii. Iata ce aveti Dvs., la titlu:

<title>pizza sector 3 ,pizza salajan,pizza cuptor cu lemne, pizza pe vatra,pizza livrare gratuita la domiciliu,pizza la domiciliu, pizza livrare, pizza livrare la domiciliu, pizza la domiciliu, pizza la domiciliu sector 3, pizza buna,pizza hapy time,pizza online, pizza oferte, pizza promotie, pizza bucuresti,pizza, comanda pizza, livrare pizza, livrare pizza la domiciliu, comanda pizza bucuresti
</title>

Un titlu nu trebuie sa depaseasca 54-55 de caractere, sau daca chiar se vrea, se poate ajunge pana la 60, insa nu este indicat. Va sugerez:

Pizza la Domiciuliu | Comanda Pizza Online | Livrare Gratuita

Cu cat incercati sa faceti exces de expresii sau cuvinte cheie, cu atat va duceti in jos si asta nu este bine. Website-urile care sunt configurate prost, nu vor avea succes.

Nu mai fac referire si la descriere pentru ca aveti aceeasi problema.

O alta mare greseala pe care o vad, este codul de Google Analitics. Respectivul cod se pune inainte de </head> sau in footer.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate. Script slab, chiar foarte slab. Un magazin online trebuie sa fie totusi un magazin online, daca se doreste avansarea in motoarele de cautare si cresterea bugetului firmei.

Daca navigati pe una din paginile secundare, ex. Bauturi si reveniti la pagina Home, veti vedea ca aveti in link si index.html, este iarasi o eroare de configurare. Pagina Home, trebuie sa duca la numele de domeniu - http://www.pizza-pe-vatra.ro/, nu la http://www.pizza-pe-vatra.ro/index.html.

Nu aveti URL-uri SEO Friendli, foarte rar mai gasesti asa ceva in Internet. Ce inseamna acest lucru ! Daca merg la pagina Bauturi, voi avea un link de genul "http://www.pizza-pe-vatra.ro/pizza.php?m=b" , in mod normal ar trebui sa fie "http://www.pizza-pe-vatra.ro/bauturi/" !

Erorile sunt mult mai multe insa, ar insemna sa mai scriu o pagina.

Nota de la 1 la 10, pentru acest website: 1

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Va trebui sa discutati cu o persoana capabila sa optimizeze acest website sau sa optati pentru un alt script sau alta platforma.

 

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO