Test SEO Gratuit - http://www.maxintermedia.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.arhitect-bgb.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 47% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Website-ul Dvs., este pe o platforma profesionala TYPO3 insa, nu este optimizata corect. Creatorii de website-uri, nu pun accent pe acest lucru si dupa parerea mea optimizarea unui site este primul pas care ar trebui facut dupa finalizarea design-ului si al structurii.
  • Problemele vin de la imagini, fisiere CSS, fisiere JavaScript, etc.

Erori XHTML:

teste seo gratuite

...nu sunt foarte multe insa, ar trebui rezolvate!

Mai jos aveti o imagine cu procentul de optimizare al site-ului, 47%, este extrem de slab. Fara o optimizare profesionala cu siguranta nu aveti cum sa tineti pasul cu concurenta.

O alta problema pe care o observ in site-ul Dvs., este excesul de reclama facut in codul sursa al paginii de catre firma care a creat site-ul. Sunt CMS-uri gratuite gen - Joomla, WordPress, Drupal, etc. nici macar ei nu au atata reclama in codul sursa al paginilor. Daca o firma creaza un site, poate avea un link in footer, numai cu acceptul detinatorului, nici decum o jumatate de pagina despre Arxia si TYPO3. TYPO3, pot spune ca este un CMS gratuit, destul de stabil insa, nu are foarte multi utilizatori.

Test SEO Gratuit

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Va trebui sa discutati cu o persoana capabila sa optimizeze acest website sau sa optati pentru un alt script sau alta platforma.

Nota de la 1 la 10, pentru acest website: 5

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO