Test SEO Gratuit - http://www.letsdance.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.arhitect-bgb.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 81% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Website-ul Dvs., nu sta foarte rau ! Ar trebui totusi sa consultati o persoana specializata in optimizare Web, pentru eliminarea erorilor de configurare.

Titlul Paginii de start: se pare ca aici ati specificat titlul de 2 ori, nu este foarte rau insa, nici bine. Ar trebui rezolvata aceasta problema.

Keywords: cuvintele cheie ar trebui sa fie intre 5-7, cuvinte. Nu este foarte rau pentru ca folositi prea multe dar daca asa este normal, ar trebui sa va incadrati si Dvs. Pe o singura pagina nu puteti promova toate expresiile sau cuvintele cheie, cu cat sunt mai multe, cu atat scade puterea cuvantului cheie principal. Daca in cele 5-7 cuvinte cheie, folositi doar ce prezinta interes, ar fi OK ! Pe alte pagini promovati restul.

Greseala cea ma mare la site-ul Dvs., sunt erorile XHTML. Foarte multe, 109 la numar !

Test SEO Gratuit

 

Daca navigati pe una din paginile secundare ale site-ului si reveniti la pagina Home, veti vedea ca in link exista si index.php, acet lucru poate fi duplicate content, ar trebui rezolvat. Revenirea sa fie facuta la numele domeniului, fara index.php.

 

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate, imagini neoptimizate.

Chiar daca aveti Page Rank. 4, asta nu inseamna ca nu ar trebui rezolvate problemele.

Nota de la 1 la 10, pentru acest website: 5

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Va trebui sa discutati cu o persoana capabila sa optimizeze acest website sau sa optati pentru un alt script sau alta platforma.

 

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO