Test SEO Gratuit - http://www.clicmed.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.cleaningromania.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 68% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Titlu: Intre 50-55 de caractere (se pot pune pana la 60, insa nu este indicat)
  • Cuvinte cheie: intre 5-7 cuvinte. Google nu mai considera cuvintele cheie importante insa, Yahoo, Bing, etc. inca le mai folosesc. Problema intervine cand doriti sa stiti exact ce densitate aveti la expresiile sau cuvintele cheie, in pagina de start sau pagini inferioare. Cuvintele cheie in exces, poate fi considerat SPAM si oricum nu aveti cum sa promovati pe o singura pagina atatea cuvinte.
  • Descrierea: intre 100-160 de caractere. In site-ul Dvs., depasiti cu foarte mult aceasta limita si cu siguranta nu veti avea succes.

La Dvs., website-ul nu este tocmai bine structurat la titluri si descrieri. Paginile secundare al site-ului au descrieri scurte sau deloc. Va trebui sa rezolvati aceste probleme si garantat veti avea o crestere in motoarele de cautare.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate, Imagini neoptimizate

 

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Aici aveti imaginea cu procentul de optimizare:

Test SEO Gratuit

O alta problema care ar trebui rezolvata este si validarea XHTML. Pot aparea erori din diverse motive - plugin-uri, module, componente, important este sa le puteti rezolva. Daca sunt 2-3, erori nu este o problema insa, Dvs. aveti 1505 ! Extrem de multe si foarte greu de rezolvat.

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO