Test SEO Gratuit - http://www.cleaningromania.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.cleaningromania.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 74% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Optimizarea unui website, pentru motoarele de cautare nu inseamna SPAM. In site-ul Dvs., asta exista si aici ma refer la cuvinte cheie (keywords) si descriere(description). In mod normal, un website ar trebui sa fie optimizat cam asa:
  • Titlu: Intre 50-55 de caractere (se pot pune pana la 60, insa nu este indicat)
  • Cuvinte cheie: intre 5-7 cuvinte. Google nu mai considera cuvintele cheie importante insa, Yahoo, Bing, etc. inca le mai folosesc. Problema intervine cand doriti sa stiti exact ce densitate aveti la expresiile sau cuvintele cheie, in pagina de start sau pagini inferioare. Cuvintele cheie in exces, poate fi considerat SPAM si oricum nu aveti cum sa promovati pe o singura pagina atatea cuvinte.
  • Descrierea: intre 100-160 de caractere. In site-ul Dvs., depasiti cu foarte mult aceasta limita si cu siguranta nu veti avea succes.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate

Imagini neoptimizate

  • Nota de la 1 la 10, pentru acest website:4

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala.

 

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO