Test SEO Gratuit - http://www.cabinetecaresse.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.cabinetecaresse.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 76% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Titlu: Intre 50-55 de caractere (se pot pune pana la 60, insa nu este indicat)
  • Cuvinte cheie: intre 5-7 cuvinte. Google nu mai considera cuvintele cheie importante insa, Yahoo, Bing, etc. inca le mai folosesc. Problema intervine cand doriti sa stiti exact ce densitate aveti la expresiile sau cuvintele cheie, in pagina de start sau pagini inferioare. Cuvintele cheie in exces, poate fi considerat SPAM si oricum nu aveti cum sa promovati pe o singura pagina atatea cuvinte.
  • Descrierea: intre 100-160 de caractere. In site-ul Dvs., depasiti cu foarte mult aceasta limita si cu siguranta nu veti avea succes.

Website-ul Dvs., are un procent de optimizare slabut, 76%. Ca si script este creat OK, insa nu este optimizat. Ar trebui sa discutati cu un profesionist sa va aranjeze putin site-ul.

Dupa parerea mea, Titlul si descrierea site-ului, nu sunt relevante.

meta name="description" content="Cabinete Caresse"

Titlul: Cabinete Caresse

...titlul si descrierea sunt prea scurte si nu prezinta mai detaliat serviciile sau produsele oferite. In cod sursa vad ca prezentati servicii dar in pagina pentru clienti, sunt greu de gasit. Website-ul nu este tocmai bine structurat si asta nu este OK.

Acest website (daca il pot numi asa), este ca un website de prezentare minimala (minisite), al unui produs pirat sau un produs care are viata scurta. Nu exista pagini in site, doar pagina de start. Un website trebuie sa aiba o anumita structura. Daca aveti acces la Google Webmaster Tools, testati cate link-uri are site-ul Dvs.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate, Imagini neoptimizate

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Aici aveti imaginea cu procentul de optimizare:

Test SEO Gratuit

O alta problema care ar trebui rezolvata este si validarea XHTML. La Dvs. nici macar nu se poate controla si ma gandesc, de ce oare ? Pai ce sa fie controlat in fond ! Motoarele de cautare, au niste paianjeni (crawlere), care duc date in servere despre un anumit website, de ex. noutati, articole, pagini noi, comentarii, etc. La Dvs. ce sa duca ? Nu exista pagini, articole, posibilitati de comentarii, etc.

Test SEO Gratuit

Nota de la 1 la 10: Nu am noata ! Design-ul i-mi place, structura nu si nu pot considera ca este un website.

Chiar daca se doreste aceasta structura, macar faceti cateva pagini cu ceva descrieri despre serviciile oferite si daca nu se vrea, sa fie vizibile pentru vizitatori, atunci nu se pun link-uri catre ele, cu toate ca nu este indicat.

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO