Test SEO Gratuit - http://www.arhitect-bgb.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.arhitect-bgb.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 85% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Website-ul Dvs., este destul de OK. Am sa va arat cateva din problemele care se pot remedia.

Titlul Paginii de start: Arhitect Bogdan Bedreaga - HOME

Vad foarte multe greseli in optimizarea titlurilor si a descrierilor pe diverse site-uri. Nu este indicat sa folosesti numele de domeni in titlu, sau expresii care nu au cautare in Internet. In general, persoanele care cauta un serviciu, va scrie de exemplu pe Google - "birou arhitectura" sau "proiect arhitectura" etc. Daca numele Dvs., nu este foarte cunoscut si putin probabil ca persoanele care cauta servicii din acest domeniu, sa scrie la cautare in Google "Arhitect Bogdan Bedreaga". Dupa parerea mea ar fi trebuit un titlu gen " Arhitectura | Inginerie Structurala | Inginerie de Instalatie " sau ceva in genul acesta, incat sa promovati expresiile importante care duc catre serviciile oferite de Dvs.

O alta problema pe care o aveti ar fi lipsa unui modul de cautare in site. Acest lucru lipseste doar la site-urile create slab.

In meniul principal, daca navigati catre o pagina secundara, ex. Despre Noi si reveniti la pagina Home, veti vedea ca se face trimitere catre index.html. Acest lucru inseamna greseala de configurare, pagina Home, trebuie sa faca trimitere catre - http://www.arhitect-bgb.ro/ nu catre http://www.arhitect-bgb.ro/index.html. Acest lucru poate fi considerat duplicate content. Se poate configura fisierul .htaccess, sau fiecare pagina din site la meniu sa faca trimitere catre numele domeniului, nu catre index.html.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate

In site exista o trimitere catre http://www.arhitect-bgb.ro/font.swf , acesta nu exista si va scade procentul de optimizare. Este ca si cand ma trimiteti la un numar de casa care nu exista si ar fi normal sa ma supar !

Imagini neoptimizate

  • Nota de la 1 la 10, pentru acest website: 5

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala.

 

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO