Test SEO Gratuit - http://www.antitepari.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.arhitect-bgb.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 72% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Website-ul Dvs., este pe o platforma Joomla si slab configurata. Platformele gratuite gen - Joomla, WordPress, Drupal, etc. trebuiesc modificate si structurate bine pentru a avea succes in promovare. Nu cred ca exista firma, companie sau persoana fizica care creaza un website pentru a-si prezenta serviciile sau produsele si face reclama la altceva. Dvs., faceti reclama la Joomla, este OK, aveti platforma Joomla gratuit insa, ar trebui sa prezentati serviciile oferite de Dvs. Ce aveti in cod sursa:
  • <meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />
  •  

    ...ar trebui sa dispara sau sa puneti serviciile Dvs.

Titlul Paginii de start: Aici se vede ca nu este optimizat de un profesionist (serviciul de Informatii ANTITEPARI), cine credeti ca va cauta in Internet aceasta expresie ? Este putin probabil sa aveti succes daca website-ul nu este optimizat corect la titluri, descriere, etc.

Vad ca aveti Page Rank 4, asta este un lucru bun, cu acest website optimizat corect, puteti avea succes !

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate, imagini neoptimizate, structura slaba, nu aveti URL-uri SEO Friendly (foarte rau ! exact ca un site din anii 95)

Am accesat din meniu " Parteneri Antitepari " si acesta este link-ul:

http://www.antitepari.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=73

...link-ul respectiv, ar trebui sa fie ceva de genul - http://www.antitepari.ro/parteneri/

...asta inseamna un website profesional !

Erori XHTML:

...foarte multe, chiar foarte multe !

Erorile sunt mult mai multe insa, ar insemna sa mai scriu o pagina si astazi este Duminica 22 Mai 2011, nu mai am atata energie !

Nota de la 1 la 10, pentru acest website:3

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Va trebui sa discutati cu o persoana capabila sa optimizeze acest website sau sa optati pentru un alt script sau alta platforma.

 

Test SEO Gratuit

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO