Test SEO Gratuit - http://www.adeplast.ro/

Website testat de Computerscom SEO Romania - in urma cererii Dvs., de testare SEO, pentru site-ul http://www.cleaningromania.ro/ , am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Procent Optimizare 79% - limita de Bad, ar fi de 85%
  • Titlu: Intre 50-55 de caractere (se pot pune pana la 60, insa nu este indicat)
  • Cuvinte cheie: intre 5-7 cuvinte. Google nu mai considera cuvintele cheie importante insa, Yahoo, Bing, etc. inca le mai folosesc. Problema intervine cand doriti sa stiti exact ce densitate aveti la expresiile sau cuvintele cheie, in pagina de start sau pagini inferioare. Cuvintele cheie in exces, poate fi considerat SPAM si oricum nu aveti cum sa promovati pe o singura pagina atatea cuvinte.
  • Descrierea: intre 100-160 de caractere. In site-ul Dvs., depasiti cu foarte mult aceasta limita si cu siguranta nu veti avea succes.

La Dvs., website-ul nu este tocmai bine structurat la titluri si descrieri, sau mai exact nu este deloc. Website-ul este dezvoltat pe o platforma Joomla, la care faceti si reclama:

"meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management"

 

...asta nu este o problema grava insa, indicat ar fi sa promovati produsele oferite de firma Dvs. Ce este foarte curios si nu vad cum de ati ignorat aceasta problema, nu aveti Titlu sau Descriere, la website. La titlu aveti numele de domeniu - http://www.adeplast.ro/ , dupa parerea mea si a persoanelor care se ocupa de optimizare si promovare website-uri sau webdesigneri, ar trebui sa existe un titlu relevant, de ex. "Materiale de Constructii | Adezivi, Mortare, Tencuieli " , sau ceva care sa aiba legatura cu produsele oferite.

Alte detalii:

Fisiere CSS si JavaScript, neoptimizate, Imagini neoptimizate

 

Pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare si pentru cresterea bugetului firmei, va trebui sa aveti un website optimizat. In acest mod, puteti avea o crestere in cautari fara o promovare profesionala. Aici aveti imaginea cu procentul de optimizare:

Test SEO Gratuit

Nota de la 1 la 10 - 2

Aici puteti lasa comentarii: Comentarii SEO