Stiri SEO

...articole SEO si Web Design, din aceasta categorie...

Pagespeed Insights pagespeed 100/100 PageSpeed 100/100 pagespeed insights


PageSpeed 100/100 pagespeed 100/100 PageSpeed 100/100 pagespeed 100 100PageSpeed 100/100 – iata ca dupa un an si trei luni revin cu un articol despre PageSpeed Insights, un tool gratuit de la Google, cu care se poate controla cat de bine este optimizat site-ul nostru. Daca veti scrie pe Google, expresia „PageSpeed Insights”, veti vedea ca titlul arata asa – „Web Performance. Learn more about web performance„! Dupa parerea mea si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa, Google, nu a angajat persoane incapabile care sa dezvolte diverse tool-uri.

Google PageSpeed Insights, ne arata viteza de incarcare a site-ului nostru in browser, pentru dispozitivele mobile si calculatoare de birou sau laptop-uri. Foarte multe persoane care lucreaza in domeniul SEO, spun ca nu conteaza insa, eu sunt de alta parere.

Oare nu conteaza daca site-ul meu se incarca in 3 secunde sau jumatate de secunda? Internetul pe dispozitivele mobile inca este destul de slab si incarcarea unui website in browser este destul de greoaie, drept pentru care ar trebui sa ne gandim ca optimizand site-ul nostru, putem avea mai multi vizitatori.

PageSpeed 100/100, pentru Computerscom

Website-ul nostru are scor PageSpeed 100/100 si chiar ne bucuram pentru ca acest scor arata cata experienta avem in domeniul optimizare SEO, mai exact – optimizare SEO, on-page. Platforma folosita de noi este WordPress, cel mai bun CMS, la ora actuala. Haideti sa testam Computerscom.ro, cu Google PageSpeed Insights, sa ne convingem!

Procedura de optimizare SEO, on-page, nu este destul de usoara si acesta este motivul pentru care nu prea gasiti website-uri optimizate bine. OK, nu poti avea un scor PageSpeed 100/100, pe orice website insa, macar un 90%, nu? Un specialist in domeniul SEO, poate sa faca acest lucru fara probleme. In cazul in care aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa ne lasati un comentariu sau sa ne contactati in vederea optimizarii site-ului Dvs. Nu aveti decat de castigat si nu trebuie sa aveti scor PageSpeed 100/100, este bine sa depasiti 87-90%. Companiile sau persoanele care ofera servicii de optimizare SEO, ar trebui sa aiba macar un scor PageSpeed 90%, sau mai mult.

Daca Dvs., gasiti site-uri cu un scor bun, noi vom pune un link din aceasta pagina catre site-ul respectiv si scorul PageSpeed Insights. Am fi bucurosi sa avem cat mai multe link-uri catre website-uri optimizate bine.

SEO 2015 – Incepand cu anul acesta, strategiile de promovare pentru motoarele de cautare vor fi mult mai dificile? Promovarea unui website pentru ocuparea unei pozitii de top va avea la baza continutul unic, link-urile naturale si retelele sociale. Daca in anul 2013 si 2014, inca se mai foloseau strategii SEO necontrolate, metode „Black Hat”, directoare web slabe si comentarii pe bloguri din nise diverse, anul 2015, va fi anul cu cele mai multe disparitii din Google, ale site-urilor slabe sau care folosesc metode mai putin legale. Sa revenim si sa ne amintim ce este de fat SEO!

Notificari Admin WordPress – deranjante sunt notificarile in panoul de administrare si avem o problema atunci cand nu stim cum sa scapam de aceste notificari. Cu cateva zile in urma am creat un magazin online dezvoltat pe platforma WordPress, cu o tema modificata de la WooThemes. Notificarile pentru update-urile de plugin-uri, sau incarcarea in site a unui plugin special creat de cei de la WooThemes, care sa faca update la alte plugin-uri, sunt destul de deranjante. Iata cum putem scapa de aceasta notificare:…

Optimizare SEO On-Page – ce ar trebui sa stim despre optimizarea unui website, pentru cresterii traficului organic si ocuparea unui loc fruntas in motoarele de cautare. Optimizarea SEO, on-page, se refera la partea tehnica a unui website. Serviciul de optimizare SEO on-page, trebuie aplicat fiecarui website, inainte de permiterea motoarelor de cautare la indexarea continutului.

Facebook like  Facebook Like facebook like


Facebook Like – pentru promovarea in mediul online, like-urile de pe Facebook, sunt foarte bune insa, trebuiesc like-uri naturale, nu cumparate. Fie ca doresti promovarea unui articol, produs sau promovarea paginii de start a site-ului tau, like-urile de pe Facebook, te ajuta in rezultatele organice. Poate ca ati vazut site-uri cu mii sau zeci de mii de like-uri si va intrebati cum reusesc! Facebook like, nu inseamna abuz si nu toti inteleg ca like-urile cumparate fac mai mult rau decat bine.

Daca pagina noastra de Facebook, prezinta servicii de optimizare SEO si like-urile pentru un anumit articol vin doar de la persoane care nu au nici o legatura cu articolul respectiv, mai sunt si „chinezi”, etc., este normal ca articolul meu sa nu mai aiba importanta. Vad in Romania, o gramada de site-uri care vand like-uri pentru sume mici si foarte multe persoane sunt incantate de pret si numarul mare de like-uri. Daca ati accesat ceva site-uri de filme online, ati vazut ca majoritatea vor like, la vizionarea unui film, like care poate merge oriune.

Mai multe detalii despre Facebook like, puteti viziona in acest video, care explica cum pot aparea probleme din cauza like-urilor cumparate si parerea mea este ca nu ar trebui sa riscati pentru cateva like-uri in plus.


Optimizare SEO si WooRank – am creat cateva articole in care am scris despre optimizare SEO, on-page sau despre serviciile care trebuiesc aplicate unui website. In majoritatea articolelor am indrumat cititorii sa testeze site-ul lor sau al firmei care ofera servicii de optimizare SEO, cu PageSpeed Insights, de la Google. Din punctul meu de vedere, este cea mai buna unealta cu care poti vedea cum ar trebui sa arate un website profesional.

Optimizare SEO Prestashop – un script gratuit pentru dezvoltarea unui magazin online, aparut in anul 2007 si cu posibilitati de administrare profesionale, Prestashop este lider in Internet, pentru solutiile e-commerce. Din punctul nostru de vedere, Prestashop, inca nu are rival insa, exista cateva „scapari”, la partea de optimizare care pot fi rezolvate de o persoana cu experienta in domeniul SEO.

PageRank 2014 – ce sa fie oare cu personalul Google, care ia decizii pentru update-ul de PageRank! Din Decembrie 2014, nu mai misca nimic. In Internet, se speculeaza ca in luna August, se va face un update de PageRank. Din punctul meu de vedere, update-ul se va face doar o singura data pe an. Daca pana nu de mult ne bucuram la fiecare trei luni, acum avem de asteptat destul.

Creare website transport persoane  Creare website transport persoane creare website transport


Creare website transport persoane – website-urile de transport sau turism, au o structura mult mai complicata decat un website de prezentare. In Internet, exista destule companii care ofera transport in diverse tari din Europa, cu autocare sau microbuze. Genul acesta de website, trebuie sa aiba un motor de cautare intern si o baza de date speciala.

Ofertele catre client ar trebui sa aiba sistem de booking si detalii cat mai multe despre transportul respectiv. De asemenea, o structura profesionala pentru un astfel de website, va aduce si vizitatori mai multi pentru ca site-ul va fi indexact altfel si va aparea in rezultatele organice mult mai repede.

Structura unui website transport persoane

  • Sistem de administrare profesional
  • Categorii separate pentru ofertele de transport
  • Categorii separate la sistemul de Blog
  • Sistem de rezervare (booking)
  • Motor de cautare intern
  • Localizarea pe harta a destinatiei
  • Posibilitati de plata online

O astfel de structura poate depasi suma de 700 Euro, insa afacerea Dvs. in mediul online poate avea succes garantat. Ofertele adaugate in website pot fi pentru bilete de avion, transport de persoane cu autocar sau microbuz, coletarie, oferte de vacanta, inchirieri auro, etc.

Import baze de date in WordPress – exista multe cazuri in care se schimba website-uri de pe platforme ca Magento, Joomla, Prestashop, sau alt CMS, pe platforma WordPress si in general, acest lucru se intampla din cauza optimizarii SEO, a optimizarii on-page, serviciu care se poate aplica mult mai usor la WordPress. Problemele intampinate sunt la importarea bazei de date si in special la magazinele online. Compania noastra poate importa orice baza de date in platforma WordPress, la un pret minim.

 Page 1 of 2  1  2 »
 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania