Servicii SEO, Optimizare si promovare pentru motoarele de cautare

Servicii SEO, optimizare si promovare Web

O companie care ofera servicii SEO, se bazeaza pe personal specializat in acest domeniu si care pot influenta motoarele de cautare prin servicii de optimizare si promovare in vederea cresterii traficului organic. Rezultatele bune in motoarele de cautare sunt datorita serviciilor SEO, aplicate in mod natural.

Ce intelegem prin Servicii SEO!

  • Optimizarea On-Page
  • Optimizarea Off-Page

Optimizarea on-page, sau optimizarea SEO, se refera la partea tehnica a website-ului, la structura de fisiere si structura de link-uri interne. Aici se optimizeaza imaginile, titlurile, descrierile, tag-urile H1, H2, H3, se comprima fisierele CSS si JavaScript, se elimina spatiile goale (albe), din structura de fisiere, etc.

Optimizarea off-page, sau se mai poate numi si proomovare online sau promovare Web, este serviciul prin care website-ul se face cunoscut in Internet. Se pot folosi directoare Web, retele sociale, discutii pe forum-uri si comentarii pe diverse blog-uri, se folosesc directoare de articole, etc. Optimizarea off-page, se poate face numai dupa serviciul de optimizare on-page, altfel, promovarea online, va atinge scopul final doar dupa un timp mai indelungat.

Computerscom SEO Romania – pe langa serviciile de Web Design si Internet Marketing, firma noastra va poate oferi urmatoarele servicii SEO Profesionale:

  • Optimizare Web – in serviciul de optimizare Web, se include : Procent ridicat la testele efectuate cu Page Speed (peste 90%), eliminare erori XHTML, eliminare erori CSS ….. Detalii aici
  • Promovare Web – la serviciul de promovare Web, avem trei pachete de promovare, SEO Standard, SEO Gold, SEO Diamond ….. Detalii aici

COMANDATI SERVICII SEO, OFERITE DE COMPUTERSCOM SEO ALBA IULIA