SEO Google | Promovare Pagini Web si Internet Marketing

by Optimizare SEO
8 ani ago
157 Views

SEO Google

SEO Google sau Promovare SEO pentru Google – motorul de cautare Google, este unul dintre cele mai utilizate motoare de cautare. In Romania, majoritatea utilizatorilor de internet, fac cautari dupa diverse servicii sau produse prin intermediul motorului de cautare Google. Site-urile din Romania, sunt promovate pentru Google Romania. Diferenta la cautarile pe Google.com si Google.ro, sunt foarte mari, exista site-uri care au primul loc in google.ro si in google.com nici nu exista in primele trei pagini.

Exista foarte multi romani in diverse tari care folosesc google.com si nu reusesc sa gaseasca toate site-urile care ofera produsul sau serviciul cautat de ei. Pentru a rezolva aceasta problema, este bine sa folositi expresia romania, dupa cuvantul cautat. De ex. daca am sa scriu in google.ro, expresia "expert seo google", website-ul www.computerscom.ro va fi pe primul loc, aceasi expresie scrisa in google.com, va gasi www.computerscom.ro pe pagina patru. Daca folosesc expresia " expert seo google romania " in google.com website-ul respectiv este iarasi pe primul loc. Interogarile se fac diferit si este indicat sa stiti cum sa cautati o expresie intr-un motor de cautare.

O alta problema este diferenta la cautarile pentru diverse expresii, atunci cand esti logat intr-un cont Google, chiar daca este cont de Gmail sau Webmaster Tools, AdSense, sau AdWords. Diferentele sunt destul de mari si nu toti utilizatorii stiu aceste lucruri. Promovarea pentru motorul de cautare Google, este un serviciu special oferit de Computerscom Romania. Noi stim exact cum si in cat timp se poate promova un website si mai ales modul in care promovarea va fi eficienta pentru site-ul respectiv. Nu toate website-urile se pot promova in mod standard, pentru fiecare domeniu sau model de pagina web, difera acest serviciu. Promovarea SEO pentru Google, se face in functie de vechimea site-ului, de domeniul acestuia, de concurenta in Internet si importanta serviciilor sau a produselor oferite si multe alte criterii.

Computerscom Romania – pentru SEO Google, poate sti exact modul in care se va face promovarea. Noi folosim soft-uri speciale pentru diverse teste si stim exact procedura de promovare. Serviciile de promovare SEO Google, nu sunt foarte scumpe, cel mai important lucru este ca site-ul Dumneavoastra sa existe pe prima pagina pentru a creste numarul de vizitatori care pot fi oricand posibili cumparatori pentru serviciile sau produsele oferite de firma dumneavoastra.

Cereti un test SEO gratuit !