Promovare SEO Gold - Promovare Online

Promovare SEO Gold, este un pachet de mijloc, oferit de catre Computerscom SEO Romania si care are ca pret de START 550 Euro. Promovarea SEO, la acest pachet va fi pentru 5 cuvinte sau expresii cheie. In general noi propunem cuvintele pentru care ar trebui facuta promovarea unui site web sau a unei pagini web.

Aceste lucruri se stabilesc intre Computerscom si client. Mentionam ca aceasta promovare nu se face automat cu inscriere in directoare web, totul se face manual si se iau in considerare toate posibilitatile care exista in urma testelor facute de catre specialistii nostri.

Procesul poate dura intre 50 si 90 de zile, in functie de concurenta pe cuvintele cheie si optimizarea site-ului propus pentru promovare. Mentionam faptul ca exista posibilitatea asocierii cuvintelor cheie sau expresiilor cu alte cuvinte de legatura. Inainte de stabilirea detaliilor si incheierea contractului, se fac teste SEO precise.

Nu putem incheia un contract fara efectuarea acestor teste. Daca concurenta pe expresiile pentru care se doreste promovarea este prea mare, exista posibilitatea stabilirii altei durate pana la finalizarea proiectului.

SEO Standard SEO Gold SEO Diamond