Promovare pentru Google | Cum promovez un site web !

by Optimizare SEO
8 ani ago
173 Views

Exista intr-adevar o intreaga enciclopedie pentru acest subiect ! Cum fac promovare pentru Google ! La aceasta intrebare pot fi date foarte multe raspunsuri si se poate veni cu la fel de multe pareri. Din punctul meu de vedere si din experienta mea in acest domeniu, un website, trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru un loc mai bun in motoarele de cautare, fie el Google, Yoahoo sau Bing.

Majoritatea sau daca nu chiar toate, folosesc acelasi sistem, difera doar modul in care sunt testate paginile web si accentul care se pune pe diverse parti ale paginii respective, ma refer la titluri, descrieri, continut, etc. Google, are un sistem mai complicat si in continua schimbare, cu siguranta se incearca trierea site-urilor care nu au continut relevant si care speculeaza modul de promovare prin diverse tertipuri.

Mai nou, sunt discutii cum ca Google, ar renunta la meta tag-ul „description”, adica sa nu mai fie o parte importanta din site si cu siguranta va indexa paginile doar dupa continut, descrierea din imagini si link-uri. La ora actuala, sunt site-uri care nu au descriere la diverse pagini. Alea cum sunt indexate ? Dupa ce ? Am inteles ca Google, citeste descrierea site-ului respectiv din directorul DMOZ si daca site-ul nu exista in directorul Google, face un rezumat al continutului si extrage expresiile importante.

Exista foarte multe moduri in serviciul de promovare pentru Google, important este sa ai un titlu bun, o descriere buna si un continut cat mai natural. Apoi, imagini cu descriere si link-uri care sa contina cate o expresie pentru care se incearca promovarea pentru Google, in rest, asteptare si promovare prin alte metode naturale !

Etichete: ,