Promovare Google – Servicii SEO

...o pozitie mai buna in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Promovare pentru motorul de cautare Google  Promovare Google – Servicii SEO promovare google


Promovare pentru motorul de cautare Google

Incepand cu data de 15.02.2011 si pana la data de 28.02.2011, Computerscom SEO Romania, are o reducere de 20%, la pachetul SEO Diamond. Toate contractele incheiate in acest interval vor beneficia de aceasta reducere.

Mentionam ca inainte de incheierea contractelor de promovare Google, vom face teste speciale pentru a sti cat mai exact daca este posibila promovarea pentru cuvintele sau expresiile propuse pentru promovare. Computerscom SEO Romania, nu face promisiuni sau nu poate garanta un prim loc in motorul de cautare Google. Dupa testele speciale efectuate de firma noastra, vom sti in proportie de 90%, ce crestere va avea site-ul respectiv.

In Romania, sunt foarte multe firme care fac promisiuni pentru promovare si nu le pot indeplini. Dupa parerea noastra, nimeni nu poate garanta cu exactitate locul  ocupat dupa promovare si timpul in care se va finaliza un anumit proiect.

SEO Romania – Un loc mai bun in Google

Articol scris de: SEO Romania in data de:

Promovare Google – Servicii SEO

Promovare pentru motorul de cautare Google Incepand cu data de 15.02.2011 si pana la data de 28.02.2011, Computerscom SEO Romania, are o reducere de 20%, la pachetul SEO Diamond. Toate contractele incheiate in acest interval vor beneficia de aceasta reducere. Mentionam ca inainte de incheierea contractelor de promovare Google, vom face teste speciale pentru a […]


Comentarii.

Parerea Dvs.?.

 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania