PageRank 2014

...oare ce se intampla cu update-ul de PageRank?

PageRank 2014  PageRank 2014 google pagerank 2014


PageRank 2014 – ce sa fie oare cu personalul Google, care ia decizii pentru update-ul de PageRank! Din Decembrie 2014, nu mai misca nimic. In Internet, se speculeaza ca in luna August, se va face un update de PageRank. Din punctul meu de vedere, update-ul se va face doar o singura data pe an. Daca pana nu de mult ne bucuram la fiecare trei luni, acum avem de asteptat destul.

PageRank-ul, ramane in continuare destul de important pentru un website si nu ma refer la avantaje de pozitionare in rezultatele organice, ma refer doar la imaginea site-ului. Este foarte adevarat, nu toata lumea stie ce inseamna PageRank si ce valoare poate avea un website cu o nota mare. De aproximativ 2 ani, computerscom.ro, are pagerank 4 si ma astept la o scadere din cauza unor link-uri pierdute. Acum ce sa facem, asteptam si mergem inainte cu fruntea sus, indiferent de modificarile facute in Google.

Articol scris de: SEO Romania in data de:

PageRank 2014

PageRank 2014 – ce sa fie oare cu personalul Google, care ia decizii pentru update-ul de PageRank! Din Decembrie 2014, nu mai misca nimic. In Internet, se speculeaza ca in luna August, se va face un update de PageRank. Din punctul meu de vedere, update-ul se va face doar o singura data pe an. Daca […]


Comentarii.

Pana acum nu exista nici un comentariu. Avem onoarea sa citim ceva de la Dvs.?

Parerea Dvs.?.

 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania