Page Rank Update 20 Ianuarie 2011

Nu prea suna bine Update de Page Rank – la majoritatea site-urilor mele PR-ul a scazut. Dupa 9 luni de asteptari si balbaieli in acest domeniu, iata ca a venit si ziua in care sa facut update de Page Rank 2011. Din punctul meu de vedere, acest algoritm de la Google, a avut schimbari majore. Inca nu sunt sigur care sunt criteriile de baza pentru a avea o crestere de PR !

Computerscom SEO Romania, a ramas la PR2, problema este ca am avut cateva articole cu Page Rank 2 si au scazut la PR1. Cel mai dubios este ca la pagina de contact, care nu are link-uri catre ea si care nu este o pagina foarte importanta, am luat Page Rank 2.

Articol scris de: SEO Romania in data de:

Page Rank Ianuarie 2011

Page Rank Update 20 Ianuarie 2011 Nu prea suna bine Update de Page Rank – la majoritatea site-urilor mele PR-ul a scazut. Dupa 9 luni de asteptari si balbaieli in acest domeniu, iata ca a venit si ziua in care sa facut update de Page Rank 2011. Din punctul meu de vedere, acest algoritm de […]


Comentarii.

  1. Nu prea stiu si pentru asta nu sunt incantat ! Ar trebui sa ne cunoastem mai bine persoanele care detin site-uri sau bloguri din judetul sau orasul nostru ! Am facut o vizita pe blog-ul ta ! Ai chestii foarte interesante ! Mult succes in continuare.

Parerea Dvs.?.

 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania