Page Rank 2011 | Update PR 2011

by Optimizare SEO
8 ani ago
281 Views

Page Rank 2011

Page Rank 2011 – Un articol special despre Update Page Rank 2011. In speranta ca in 2011, se va face update de Page Rank, constant – vom posta articole si noutati despre Page Rank 2011, in aceasta sectiune.

Pentru ca am tot asteptat un Update Page Rank, in 2010, pot spune ca am ajuns la cateva concluzii, sau mai bine spus – am cateva pareri legate de acest subiect. Page Rank, a insemnat pentru foarte multe persoane o sursa sigura de bani veniti lunar, acum lucrurile au inceput sa se raceasca.

Din luna Aprilie a anului 2010, mai exact din data de 03, nu a mai fost facut nici un Update de PR. La data respectiva Computerscom Romania, a trecut de la PR 0, la PR 2. Am fost destul de incantat si ma asteptam sa creasca in urmatoarele luni. Se pare ca m-am inselat ca si alte persoane din acest domeniu.

Ce cred ca se va intampla cu PR-ul, de la Google ! Dupa parerea mea se va face update pentru fiecare site in parte si se va renunta la update-ul trimestrial, sau se urmareste alceva. Cu siguranta nu se va renunta la Page Rank, Google a investit in acest serviciu milioane bune.

10 comentarii

 • Andrei spune:

  Google nu va renunta la Page Rank dar nici nul mai simte asa de important.
  Update la Page Rank se fcae la fiecare site imparte individual cand crede boot de la google de cuviinta.

 • Dorel Tanase spune:

  Dupa cum se vede, update-ul de  Page Rank se lasa asteptat. Am tot sperat ca se va face in primele doua zile ale noului an insa, degeaba. Daca intr-adevar nu era o problema cu acest serviciu oferit de Google, ar fi trebuit sa se faca un update de Page Rank in prima zi a anului, mai ales ca din Aprilie 2010, nu a mai miscat nimic. Este adevarat, la paginile inferioare din site-uri, s-a facut update, eu am 3 pagini care au luat Page Rank 2 si 5 cu Page rank 1. Importanta ar fi pagina de start. Mai asteptam, poate totusi vom fi lamuriti in aceasta privinta !

 • Andrei spune:

  Surse de pe la Google, afirma ca updateul de PR, a lucrat tot timpul, numai ca sub alta forma ! Sunt pagini web care au luat PR si altele care au ramas fara.

 • Deja am postat discutii pe forumuri importante ! A luat, de dat nu a dat decat foarte putin ! Computerscom a luat PR2, la pagina de Contact !

 • Megapedia spune:

  Din alte surse de pe forumuri si siteuri am inteles ca noul update de PR a inceput acuma de la 1 Iunie pana la 1 August si s-a inceput random, chiar un site de al meu care abia lam ridicat a primit PR 1, citeam mai sus un lucru, ca intradevar nu se mai pune acuma accent pe PR cu toate ca multi inca mai vaneaza acest lucru, acuma se pune accent ca siteul sa aiba continut bun, linkuri bune

 • SEO Expert spune:

  Un website cu Page Rank, are putere in link-uri, indiferent de ce spun altii. Nu ai sa vezi o persoana care are un website cu PR5 sau 6, ca va spuna „Page Rank, nu are importanta”, vei vedea ca doar cei care au site-uri fara PR, spun asta.
  Pana acum 2 luni, un website nou trecea de la N/A, la PR0, in 1-2, saptamani. Acum a trecut o luna si nu s-a schimbat nimic. Update-urile de la Google, merg din ce in ce mai rau, erorile apar din ce in ce mai multe. Chiar astazi dimineata, un site nou avea 15 pagini indexate, dupa 4 ore avea 24, acum are 14. Ce explicatii sa mai dai acum despre schimbarile facute !

  Ce mai vad la Google – apar cate o data rezultatele la cautari cu verde, o chestie urata, apoi am incercat sa scriu „link:si numele unui site”, aveam in jur de 260.000, de link-uri ! M-am speriat, dupa 3-4 ore, arata doar 1 ! Inca nu au fost asemenea probleme in serverele Google. In Webmaster Tools, dispar link-urile de la site-uri si te blochezi !

 • SEO Expert spune:

  Adevarat ! Am incercat acum un nou test pentru Page Rank. Voi vedea daca un website, care a luat PR, pe o anumita structura si continut, il va mentine daca este modificat 100%.
  Am un website, la care nu am lucrat deloc, http://romania-seo.com, a fost instalat un WordPress si asa a ramas 5 luni. La update-ul de luna trecuta a luat Page Rank 2. Acum am creat un director web, pe acel domeniu. Sunt curios daca i-si va mentine PR-ul si daca da, sunt curios daca va avea crestere la urmatorul update. Pe domeniul http://pcalba.ro, am facut acelasi lucru in urma cu un an si a scazut de la PR3, la PR 2, acum a luat PR3 iarasi !

 • Romania SEO spune:

  In 18 Iulie 2011, a fost iarasi modificat Page Rank-ul. Cate site-uri au avut scaderi ! Este curios, cu cateva zile in urma au urcat si acum au coborat tot la Page Rank vechi.

Comments are now closed.