Magazine Online

...creare magazine online pe diverse platforme sau direct in cod PHP.

Magazine Online - Creare Magazin Online  Magazine Online magazine online


Magazine Online – In ultimii ani, comertul electronic a devenit tot mai cunoscut. Un magazin online sau webshop, e-shop ori magazin virtual, sunt avantaje oferite clientilor care detin un calculator, conexiune la Internet si un card, pentru ca nu mai fac deplasari sau pot cumpara din orice alta tara produsele dorite.

Este adevarat ca au fost si cateva probleme in ce priveste securitatea datelor insa, comertul online nu se opreste din cauza unor persoane certate cu legea. Magazinele virtuale se mai numesc si Business-to-Consumer, adica legatura directa dintre o afacere si consumator (B2C), sau (B2B), legatura directa de la afacere la afacere (business-to-Business).

In Internet exista oferte pentru orice model de serviciu sau de produse, toate aceste servicii sunt servicii de e-Commerce. Pentru crearea unei pagini Web, care sa ofere produse sau servicii in Internet, exista cateva posibilitati care au costuri mai mici, sau cele profesionale care depasesc uneori cateva zeci de mii de euro.

Puteti opta pentru un magazin online cu doar 350 Euro! Compania noastra va crea un exemplu de website care nu va costa absolut nimic si care nu creaza nici un fel de obligatie. Daca oferta noastra este convenabila pentru Dvs., vom demara proiectul si vom stabili partea de finalizare a website-ului.

Comandati acum un Magazin Online...

Un magazin online poate fi creat pe platforme Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, CS-CART, etc. sau in functie de buget, poate fi creat direct in PHP.  Magento, este un CMS gratuit si creat special pentru magazinele online, insa cu diverse probleme care pot fi rezolvate daca ai cunostinte avansate de programarea Web.

Pentru platformele Joomla si WordPress, exista componente profesionale sau plugin-uri care dau posibilitatea creerii unui magazin virtual. Computerscom SEO Romania, poate oferi toate aceste servicii la preturi accesibile. Partea cea mai complicata pentru un magazin online, este promovarea pentru motoarele de cautare. Nu este extrem de greu sa realizezi un site web, este greu sa aduci site-ul in primele pagini ale motoarelor de cautare, altfel banii investiti in afacerea respectiva se vor amortiza foarte greu.

Puteti alege unul din serviciile noastre profesionale pentru crearea unei pagini Web, sau unui magazin virtual. Ne puteti trimite cateva date despre afacerea pe care doriti sa o dezvoltati si conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca acest site Web.

Pagina creata de: SEO Romania in data de:
 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania