Google SEO Secrets 2010 | Secrete Promovare Web

by Optimizare SEO
8 ani ago
194 Views

Google SEO Secrets – cateva detalii despre cele mai importante cai pentru a avea un website care sa fie privit de motoarele de cautare ca un website profesional. SEO Google, nu inseamna numai inscrierea in directoare Web, sau discutii pe diverse forum-uri, SEO Google, inseamna mult mai mult.

In primul rand se tine cont de varsta domeniului, daca aveti posibilitatea achizitionarii unui nume de domeniu mai vechi, cu siguranta va aduce avantaj. Unde este hostat domeniul – este foarte important pentru Google SEO, serverul in care tinem pagina web. Inainte de a lua o hotarare asupra acestui lucru, ar trebui sa discutati cu cel care administreaza serverul daca va este alocat un IP, separat. Se poate intampla ca pe acelasi IP, sa existe si site-uri considerate cu continut SPAM. Acest lucru va afecta si site-ul Dumneavoastra.

 Pentru ca site-ul D-vs. sa aibe URL-uri SEO Friendly, este un pic mai complicat insa cu un pic de timp pentru a citi despre acest lucru veti rezolva si aceasta problema. Utilizatorii de Joomla, pentru SEO Google, pot folosi componenta Artio JoomSef. La fel de importanta este navigarea in website, clientii trebuie sa aiba posibilitatea de a naviga de la o pagina la alta. Descrierea si cuvintele cheie, trebuie sa fie relevante, nu o adunatura de expresii, este important sa avem articole pentru vizitatori, nu este indicat sa fortam Google SEO, cu expresii si cuvinte cheie aglomerate.