Expert Google - Cautare avansata | SEO Romania Web Design

by Optimizare SEO
8 ani ago
251 Views

Expert Google

Cautarile in Internet, cu motorul de cautare Google, sunt efectuate de milioane de utilizatori din intreaga lume. Nu poate fi complicat sa gasesti un articol sau un produs pentru care esti interesat. Problema intervine atunci cand te intereseaza un anumit domeniu sau mai exact, cand doresti afisarea unei expresii exacte. Diferentele sunt foarte mari, ma refer la numarul de afisari. In continuare am sa va dau cateva exemple de cautari in prietenul nostru Google.

Sa luam ca exemplu expresia – Expert Google, iata mai jos afisarile pentru aceasta expresie si numarul de cautari:
Expert Google
Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, sunt aproximativ 142 miliane de rezultate, un numar destul de mare pentru aceasta expresie. Computerscom Romania este pe locul trei, nu asta vreau sa scot in evidenta ci diferenta intre modul de scriere a expresiilor pe Google. Folosim aceasi expresie Expert Google, insa de data aceasta vom pune intre ghilimele – " Expert Google ", iata diferenta :
Expert Google Diferenta
Diferenta de afisare a rezultatelor este foarte mare, de la 142 de milioane la numai 23 de mii. Acest mod de cautare este foarte important pentru afisarea exacta a rezultatelor, evitand astfel rasfoirea a mii de pagini Google. {jcomments on}
Etichete: ,